Nous tallers de tast a la DO Binissalem per acostar-se al vi sense complexos

De febrer a abril, quatre jornades per a no iniciats a càrrec dels elaboradors de cellers de la comarca
xxx

La DO Binissalem ha organitzat un nou curs de tast. Comença ara, a principis de febrer, i es perllonga fins final d'abril. Són 4 jornades en les quals es donaran els coneixements i les eines bàsiques per tots aquells que es vulguin acostar al món del vi.

  

"Estan dirigits al públic general i seran impartits pels professionals que elaboren el via a cada un dels cellers amfitrions", ens diuen des de la DO Binissalem. Aquí teniu el calendari perquè aneu consultant l'agenda:

  

El primer dia és el divendres dia 7 de febrer. Es parlarà de "La copa natural". El curs comença a les 19:00 i acabarà a les 21:00 hores.

  

El celler és Jaume de Puntiró, a la Plaça Nova de Santa Maria del Camí.

  

Aquí s'explicarà com la força de la terra i les varietats autòctones es traslladen a la copa amb el màxim respecte pel medi ambient, mitjançant l'agricultura ecològica i com, tot plegat, s'expressen en els vins.

  

La segona jornada és dijous, dia 20 de febrer, entre les 17:00 i les 19:00 hores. Es diu "Com passa el temps".Es realitzarà un tast vertical d'anyades de la Finca Biniagual. Heu d'anar a la Bodega Biniagual, al llogaret del mateix nom.

 

xxx

La tercera cita serà a Vins Nadal, a Binissalem. Serà el dia 19 de març entre les 19:00 i les 21:00. Aquí el tema és "La singularitat dels vins de la DO Binissalem". Coneixerem les condicions del sòl, del clima i les varietats de raïm que marquen la singularitat dels vins de la DO.

  

Vins Nadal se situa al carrer Ramón Llull, 2 de Binissalem.

  

El curs acaba a les Bodegues José L. Ferrer, del carrer del Conquistador de Binissalem. Serà el dia 23 d'abril entre les 19:00 i les 21:00. Es parlarà de "Diversitat de blancs". S'analitzaran les diferents característiques organolèptiques de cada vi blanc en funció de les varietats de raïm i el mètode d'elaboració.