Horeca, un aparador pel producte de proximitat on el vi hi té un paper destacat

La consellera d'Agricultura Mae De la Concha reclama la implicació del sector hoteler i de la restauració en favor del producte local
xxx
La conselleria d'Agricultura es present a la fira amb un espai propi on s'ha aixoplugat les DO Binissalem i Pla i Llevant i Vi de la Terra Mallorca, entre altres productes emblemàtics | CAIB

La conselleria d'Agricultura participa per primer cop amb estand propi a la 4a edició de la fira Horeca, un aparador de primer nivell per que els professionals del sector de la restauració i de l'hotaleria coneguin de primera mà l'oferta del primer sector, setmanes abans d'iniciar la temporada turística, quan es fan els darrers preparatius per l'abastiment dels mesos econòmicaments més actius i més forts.

  

la consellera Mae de la Concha ha explicat ''la voluntat política ferma de la conselleria de donar suport al producte local''. De la Concha ha dit que ''el sector hoteler s'ha d'unir en favor del producte local d'una manera decidida''. La consellera ha demanat que restaurants i hotels ''incloguin el producte local a les seves cartes i presumeixin d'això''.

  

hi estan representats els diferents consells reguladors per tal que puguin exposar material informatiu dels seus productes a manera de fullets, dossiers, targetes de visita, etc. Hi participen les IGP Ensaimada de Mallorca, IGP Sobrassada de Mallorca, IGP Ametla de Mallorca, la DO Oli de Mallorca, la DO Oliva de Mallorca, la DO Formatge Mahón-Menorca, la DO Binissalem, la DO Pla i Llevant, Vi de la Terra Mallorca i també tomàtiga de ramallet i pebre de tap de cortí. '
xxx
HORECA llança enguany un missatge a favor del consum de producte local a hotelers i restauradors | CAIB

Per promocionar el producte local, la conselleria ha organitzat per al pròxim 5 de febrer, de 12.15 h a 13 h, una xerrada a càrrec de la cuinera mallorquina Maria Solivellas. «Cuinant el territori» reflexionarà al voltant de la importància de cuinar amb productes de proximitat des de diversos punts de vista, tant des de la sostenibilitat com des del punt de vista nutricional.

  

 

xxx
xxx | CAIB