La Gota d’Oli per als centres de formació en Cuina i Restauració

El guardó que atorga el Consell Regulador de la DO Oli de Mallorca reconeix el paper que fan en la difusió de la cultura de l’oli d’oliva
xxx
Autoritats del Govern i del Consell de Mallorca amb els guardonats | DO Oli de Mallorca

 

 

La Sala de Plens del Consell de Mallorca ha acollit el lliurament de la 14a edició dels premis Gota d’Oli de Mallorca, guardons impulsats pel Consell de Mallorca i la Denominació d’Origen Oli de Mallorca per distingir a les persones o entitats que han contribuït en la difusió de la cultura de la cultura de l’oli d’oliva a Mallorca, que enguany han rebut centres que imparteixen estudis de Cuina i Restauració.

A l’acte, presidit per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el president de la DO Oli de Mallorca, Sebastià Solivellas; la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Mae de la Concha i conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, s’han lliurat els guardons a l’IES Alcúdia, IES Sa Font Nova (Son Servera), IES Juníper Serra, IES Guillem Colom de Casasnoves (Sóller), IES Calvià i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears que han recollit els directors dels centres acompanyats per una representació dels alumnes.

Tant el president del consell regulador, Sebastià Solivellas com la Catalina Cladera, Mae de la Concha i Jaume Alzamora, han coincidit a assenyalar la important tasca d’aquests centres educatius en quant a la difusió de l’Oli de Mallorca i el producte local de qualitat entre els futurs professionals de la restauració, principal motiu pel qual els fa mereixedors d’aquesta distinció. I és que en aquests centres es formen els futurs prescriptors d'un de les principals productes de la gastronomia mediterrànea!