Gominoles d'herbes mallorquines, per què no?

Un empresa artesana que fa llepolies a Palma s'atreveix amb un producte nou que ha sorprès el mercat
Gominoles d'herbes mallorquines

  Un glopet d'herbes a la butxaca? 

 

El món del vi i dels licors s'eixampla tant com la nostra imaginació ens permet. Vi de colors distints als tradicionals, vins fets i guardats sota la mar, licors que es fan a partir de les coses més impensables com serps, dragons, cucs ...

  

Però de fet no importa anar tan enfora per trobar coses distintes i divertides com llepolies fetes ...d'herbes mallorquines. Jesús Saa és un d'aquests brusquers que estan disposats a inventar i a provar.  Té una empresa artesana a Palma de llepolies i dolços i moltes ganes d'innovar. Ha tret al mercat unes llepolies (gominoles) d'herbes mallorquines que són una autèntica troballa pels més llépols. I la cosa no acaba aquí. Balears Vadeví ha volgut conèixer de prop el producte i hem anat a veure Jesús amb qui hem parlat sobre aquest producte i altres projectes. Tot plegat sorprenent. Mirau la conversa com va anar:

 

Com se't va ocórrer aquesta iniciativa?

  

  

Des que vam aprendre les tècniques per a realitzar gominoles, núvols i  caramels teníem ben clar per on anar. I aquest era un dels projectes que teniem pensats.

  

  

Quan i com les poses en marxa? 

  

  

Des que obrim la botiga ja ens vam posar en marxa, per sort la primera empresa que li presentem la idea ens va rebre amb  els braços oberts i ens van ajudar molt des del seu laboratori; són persones  extraordinàries .

  

  

 

 

xxx
Les llepolies d'herbes són el primer resultat d'una aventura que ara comença i que està per veure on acabarà 

 

Com la comercialitzes i a qui va dirigit el producte?

  

  

En principi ho estem comercialitzant en una caixa de 200 grams, som  molt flexibles a l'hora d'oferir l'a els nostres clients, des de bosses 

  

de 6 gominoles fins i tot en pots de vidre de 70 grams, no tenim cap  format predefinit.

  

  

En quins projectes treballes ara per al futur?

  

  

Estem treballant en sabors molt mallorquins l'ensaïmada, coca de gatò, coca d'albercoc i caramel de sobrasada amb mel... som un 

  

equip molt petit però amb una gran inquietud i imaginació.

  

Igualment ens encanta que ens posin reptes així que animo a la gent a posar-nos reptes. Tenim ganes de sorprendre...

 

xxx
De caramels es poden fer de moltes coses. Ara provaran amb sobrassada o ensaïmada, dos productes ben mallorquins