Concert de la Lluna a les Vinyes, una cita obligada amb la solidaritat

Un any més la bodega Macià Batle de Santa Maria del Camí organitza el concert de l'estiu amb la Simfònica pels Amics de la Infància
xxx

La vinya, un espai de feina que es transforma a la nit en el marc d'un concert d'estiu | Macià Batle

  

Aquest és ja un dels clàssics de l'estiu. I la gent  respon perquè és per una bona causa. Enguany, com és ja tradició, la recaptació serà donada a l'organització Amics de la Infància; una entitat dedicada a millorar les condicions de vida de nins i nines en risc d'exclusió social a països de pobresa extrema on aquesta organització mallorquina té projectes de cooperació i desenvolupament. L'organitzador és l'alma mater de Macià Batle Ramón Servalls. "Cada any feim un concert a la Bodega. Hi reunim un milenar de persones amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears". En aquesta ocasió el programa serà un concert especial que es titula "Nit a Broadway" i que consistirà amb la interpretació de grans clàssics del music hall a càrrec de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears dirigida per Pablo Mielgo i amb Lydia Fairén y Gerónimo Rauch com intèrprets convidats.

La música i la gastronomia es donaran la mà aquesta nit entre vinyes i els assistents  podran tastar alguns dels més típics productes de can ostra com les panades i els cocarrois, sobrassada, formatges i galetes d'oli i a les postres ensaïmada i gelat.

El vi serà de la casa. Un al·licient més per ser-hi!

Concert de la Lluna a les Vinyes, dissabte dia 20 de juliol a can Macià Batle

Concert de la Lluna a Macià Batle
Concert de la Lluna a Macià Batle | Youtube