Cinc xefs ens descobreixen el paper de la sobrassada a la cuina del segle XXI

Un acte inscrit en el 25è aniversari de l’IGP Sobrassada de Mallorca

Dins de les activitats del 25 anys de la creació de la IGP Sobrassada de Mallorca,

  

s'ha fet una jornada en el Centre Cultural Sa Nostra on els xefs Ruben Novella, Kike Martín, Carlos Serrà xef pastisser han realitzat diferents ponències sobre les aplicacions i les utilitats de la Sobrassada de Mallorca en la Cuina del Segle XXI. Un producte tan tradicional i amb tanta història de l'illa, ha servit com a punt de partida per a aquests xefs per a realitzar diverses ponències i exposar els seus punts de vista. Els xefs han protagonitzats xou cookings en directe, on han plasmat l’actualització de receptes clàssiques modernitzades, així com alguna visió avantguardista de la Sobrassada de Mallorca. Aquí en teniu els exemples:

 

xxx
Els xefs han fet les seves creacions amb un producte estrella: la sobrassada de Mallorca | T. Ferragut

Ruben Novella ha realitzat un arròs a banda de calamar i sobrassada de Mallorca. 

Kike Martín ha elaborat Paella de Secret Ibèric, Guatlles i sobrassada de Mallorca.

I Carlos Serrano ha donat la seva visió dolça d'un producte habitualment relacionat a receptes salades. Financier de Sobrassada de Mallorca amb melmelada de taronges i figues. 

La jornada ha estat presentada i moderada pel xef Koldo Rollo que tambien ha rfet la seva aportació amb uns Musclos amb sobrassada de Mallorca i tomàtiga confitada.

Tot plegat per llepar-se els dits.