Can Axartell i Can Majoral fan el millor paper al Milléssim Bio de Montpeller

Els dos cellers han obtengut la més alta distinció pels seus vins presentats al concurs
xxx
El concurs Milléssime Bio és el més important en el sector dels ecològics 

El concurs Millessimé Bio, el major concurs internacional de vins ecològics, acaba de publicar el seu palmarès i de les 1.612 referències que s’han tastat cinc mallorquines han aconseguit situar-se entre les millors. Corresponen a dos cellers: Can Axartell (Vi de la Terra Mallorca) i Can Majoral (DO Pla i Llevant)

xxx

En el cas del celler pollenci ha obtengut la medalla d'or per a Can Axartell Rosado (2019) i per al negre Can Axartell The Artist (2016).

xxx

Can Majoral ha obtengut la medalla d'or al negre S'Heretat (2014).

xxx

CAn Axartell ha aconseguit un argent pel seu vi Ventum, un negre de (2016).

I finalment, en la categoria de bronze, el Capgiró (2018), un blanc de Can Majoral.

Milléssime Bio, tant amb el concurs com amb la fira que l’acompanya que es fa del 27 al 29 de gener de 2020, vol promoure els vins ecològics. En aquesta cita anual es volen posar en valor els vins que surten de la viticultura ecològica i que tenen una elaboració respectuosa amb el medi ambient. Els cellers guardonats no fallaran a la cita amb  la fira de vins ecologics més important d'Europa, tal vegada del món, la Millessime Bio de Montpeller. D