[VÍDEO] A nous temps, nova imatge a Can Majoral i Can Bordoy

Els dos cellers aprofiten la reactivació per sortir amb noves etiquetes per alguns dels seus vins més emblemàtics
Butibalausí de Can Majoral, té etiqueta nova

És temps de renovació, d’emprendre una nova etapa d’activitat ara que sembla que anam deixant enrere la pandèmia. Les bodegues ens participen les novetats amb les quals surten del letargia imposada pel Decret d’alarma. Avui us parlam de dos  cellers: Can Majoral i Can Bordoy

 

En el cas del d’Algaida han canviat les etiquetes del vi Butibalausí. Andreu Oliver Tril ens explica en un vídeo  com s’han generat aquestes noves etiquetes inspirades en l’aspecte que tenien les vinyes antigues en les que cada cep s’aguantava amb un politjó donant-lis un aspecte geomètric. El dissenyador ha estat Jordi Calvet.

 

 

 

 

L’altra és la bodega llucmajorera de Can Bordoy, que també canvia de fesomia les tres referències del Fermança. 

Fermança de Can Bordoy

 

En aquest cas s’ha optat per una imatge  sòbria i elegant. Volen reforçar la relació entre la bodega i Llucmajor, des del nom del vi, Fermança, que era el nom del regal que feien els enamorats en el seu compromís fins a les plantes dibuixades, dues espècies, Silene i Allium, que són plantes que creixen als voltants de la vinya. El disseny de les etiquetes és de Sònia Santandreu. Carmina Sender, enòloga de les Bodegues Bordoy presenta les noves etiquetes.