Surt al mercat una llepolia feta amb vi

Una empresa holandesa s'ha inventat uns dolços de goma fets amb vi, només per a adults i de les varietats chardonnay, riesling i merlot
Llepolies per adults fetes amb vi

Les aplicacions del vi són múltiples i diverses, i a més de la seva finalitat primigènia que és beure'l i gaudir-lo, també s'utilitza per productes cosmètics, en tractaments d'estètica, per cuinar, i ara també en forma de llepolia.

 

Les seves responsables, Marleen Teters i Mireille Reuling, asseguren que és ideal quan tens moltes ganes de fer una copa de vi i no pots pel que sigui. Afirmen que menjant una d'aquestes llepolies en forma de gominoles, i que emulen un gotim de raïm, es pot experimentar un plaent semblant al de beure'l.

 

Tot i que no contenen alcohol i són aptes per a vegetarians i vegans, diuen que són "llepolies per adults", i "permenten experimentar el plaer del vi a qualsevol lloc i en qualsevol moment".

 

De moment les han fet amb chardonnay, riesling, i merlot, en aquest últim cas, rosat i negre i afirmen que "intensifica la percepció del vi".  Això s'haurà de tastar.