Els vins de Qalidès, protagonistes de la Xerigotada

Els vins dels cellers de l’associació penedesenca acompanyaran els formatges de la festa anual que l’empresa Xerigots organitza al seu obrador de Vilafranca del Penedès
Xerigotada 2018
 

 

  

Xerigots, empresa de serveis a l’hostaleria especialitzada en formatges, organitza la quarta edició de la seva festa anual, la Xerigotada, els propers dies 25 i 26 d’octubre al seu Obrador situat a Vilafranca del Penedès. En aquesta edició de la Xerigotada els formatges es podran acompanyar dels vins dels cellers que composen l’Associació Qalidès, Terrers del Penedès.

 

 

A la Xerigotada es podran tastar vins dels cellers Albet i Noya, Cellers Avgvstvs Forvm, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig Sabaté i Coca, Gramona, Pardas, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Comtal, Família Torres, Mas Candí, Finca Viladellops i Parés Baltà.

 

Durant la festa es podran visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions òptimes per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita serà especial perquè es podrà gaudir d’una perfomance teatral a càrrec de Clara Cols, actriu, productora i cofundadora de la companyia Flyhard i de la Sala Flyhard de Barcelona, ha participat en molts muntatges teatrals.

 

A la Xerigotada no hi pot faltar la música i en aquesta edició anirà a càrrec d’un duet format per Xavi López al saxo alt i flauta travessera i per Carles Sanz al piano. Tots dos comparteixen la passió per la música creativa i improvisada juntament amb una vocació docent; el Xavi és professor a l’Escola Municipal de l’Alt Penedès i el Carles és professor a l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. El repertori que portaran serà força eclèctic combinant rock, pop, jazz i ritmes brasilenys.