Els "vins naturals purs" tornen a la Nau Bostik de Barcelona

Una seixantena de cellers de Catalunya, Espanya, França i Itàlia es trobaran els dies 10 i 11 de febrer al Saló de Vins naturals de Barcelona, Vins Nus

El Saló de Vins Natural de Barcelona, Vins Nus torna a Barcelona. L'organitza des de l'any 2015, l'Associació de Productors de Vins Naturals i de nou es farà a la Nau Bostik del barri de La Sagrera de Barcelona diumenge 10 i dilluns 11 de febrer.

 

Una seixantena de cellers, una dotxena de catalans, mostraran els seus vins i totells segueixen la premissa bàsica de l'Associació de Productors de vins naturals de "defensa del Vi Natural pur a partir d'una agricultura biològica, respectuosa i equilibrada i elaborat sense cap additiu de forma artesanal per petits viticultors".

 

Des del Saló de vins Naturals recorden que s'organitza aquest saló sense cap ànim de lucre per "donar a conèixer la nostra feina i la d'altres vinyataires que comparteixen aquesta manera de fer amb honestedad i transparència". 

 

Els cellers que hi participaran són aquests: 

 

Alumbro, Juanjo Moreno, Zamora

Ambiz,  Fabio Bartolomei, Gredos

Barranco Oscuro, Lorenzo & Manuel Valenzuela, Alpujarra

Bonans, Monica & Quim, Penedès

Bories Jefferies, Joseph Jefferies, Languedoc

Ca Foracaime, Sergi Serrano Segura, Terra Alta

Carlania, Jordi Miró & Sònia, Conca De Barberà

Cauzon, Ramón Saavedra, Granada

Chateau Saint Martin, Michael Keller, Jura

Coruña del Conde, Angelica Amo & Julien Ben Hamou, Ribera Del Duero

Costadilà, Alex Della Vecchia, Veneto

Costador, Joan Franquet, Tarragona

Dagon, Miguel Márquez, Valencia

Dasca Vives, Alba & Josep, Alt Camp

Domaine, Xoan Arias, Languedoc

Domaine des Mathouans, Aline Hock, Languedoc

Domaine La Taupe, Bert Mol, Loira

Domain Thuronis, Alexandre Coulange, Languedoc

Els Vnyerons, Amós Bañeres, Penedès

Es d'Aqui, Jean-Louis Pinto, Sud-Ouest

Fuente Guijarro, Manuel Moreno & Sara Bertani, Alpujarra

Hontza, Iker Garcia, Rioja Alavesa

Jean-Christophe Garnier, Jean-Christophe Garnier, Loira

La Bancale, Bastien Baillet, Rosselló

La Grapperie, Renaud Guettier, Loira

La Gutina, Barbara Magugliani & Joan Carles Torres, Empordà

La Maliosa, Antonella Manuli, Toscana

La Perdida, Nacho Gonzalez, Valdeorras

La Senda, Diego Losada, Bierzo

La Tintorera, Gustavo Cortes Bueno, Rioja

La Vignereuxe, Marine Leys, Gaillac

La Vrille et le Papillon, Géraldine & Méryl Croizier, Ardèche

la Zafra, Ignacio Mancebo & Mar Cabanes, Alicante

Le Débit d’Ivresse, Luc Devot, Rosselló

Le Pelut, Pierre Rousse, Languedoc

Le Picatier, Geraldine & Christophe Pialoux, Roanne

Los Comuns, Agustí Perelló & Jordi Escoda, Priorat

Lous Grezes, Luc & Trees Lybaert, Cevennes

Marina Palusci, Massimiliano D’addario, Abruzzo

Mas Pas Res, Julien Trichard & Sara Hernandez, Languedoc

Mas Troqué, Christelle Duffours, Languedoc

Massotte, Pierre Massotte, Rosselló

Patio, Samuel Cano Zarco, La Mancha

Pechigo, Sylvain Saux, Languedoc

Puerta del Viento, Jorge Vega García, Bierzo

Punta de flecha, Alejandro Lopez, Madrid

Pura vida, María Del Mar Fernández & Rober Ayala, Alpujarra

Purulio, Torcuato Huertas Tomás, Granada

Rphael, Beysang, Raphaël Beysang, Beaujolais

Raul Calle, Laura Piñas & Raul Calle, Gredos

Rocco di Carpeneto, Lidia Carbonetti, Piemonte

Sexto Elemento, Rafael Lopez, Valencia

Sons of Wine, Farid Yahimi, Alsacia

Talcomraja, Emma Paricio & Joan Munich, Alella

Tomàs Torres, Vicent Tomás Soler, Valencia

Toni Osorio, Toni Osorio, Calatayud

Toral, Jose Toral, Granada

Vinya Ferrer, Marcel Carrera & Ramón Viña, Terra Alta

Vinyes Singulars, Ignasi Seguí, Penedès

Viña Enebro, Juan López, Bullas

 

Diumenge dia 10 de febrer, l'horari serà de 10h a 20h, i l'entrada costarà 10 euros. Dilluns 11 de febrer serà de 10h a 18h i l'entrada serà de 5 euros, i de franc amb la polsera i la copa del dia anterior. L'entrada inclou el catàleg i la copa de tast professional.