[VÍDEO] Vins i Licors Grau s'alia amb Sergio Dalma

El cantant de Sabadell protagonitza una nova campanya de la distribuïdora de vins tot just quan fa 30 anys de l'inici de la seva carrera
Sergio Dalma i Jordi Grau en la presentació de la campanya conjunta
Sergio Dalma i Jordi Grau en la presentació de la campanya conjunta | Vins i Licors Grau

 

Sergio Dalma i Vins i Licors Grau fan tàndem per promocionar la compra de vi online. La venda a través d'internet s'està convertint en una de les modalitats més demandades pels consumidors. De fet a la distribuïdora de Palafrugell, ja suposa una mica més d'un 10% de totes les vendes de vi que fan.

 

En aquesta campanya que podeu consultar seguint aquest enllaç, té premi. Vins i Licors Grau proposa enviar un vídeo i el que més agradi al Sergio Dalma, aconseguirà un concert privat a domicili. Vins i Licors Grau vol, d'aquesta manera, acostar el vi a un públic no especialitzat i promoure una compra fàcil sense moure's de casa.

 

La presentació d'aquesta campanya es va fer coincidin amb la presentació del nou disc de Sergio Dalma 30... y tanto a Madrid, on es van maridar cinc cançons d'aquest nou treball amb cinc vins de la mà de l'enòleg i adjunt a la gerència de Vins i Licors Grau, Jordi Grau.