[VÍDEO] Codorníu fa un homenatge a l'esperit nadalenc

La campanya de Nadal de la companyia constarà de dos espots, un per la Nit de Nadal i un altre per la Nit de Cap d'Any

Codorníu ha estrenado aquest cap de setmana la seva campanya de Nadal amb l'espot 'Nadal no es fa sol'. L'esperit nadalenc és l'eix principal de l'anunci en el que es fa referència a la dedicació, l'esforç i l'afecte que comporta preparar Nadal i hi busca les similituds amb el procés d'elaboració d'una ampolla de cava,

Aquesta campanya vol ser un homenatge a l'esperit nadalenc i a les ganes de celebrar. Un reconeixement a tots aquells que s'esforcen i contribueixen cada any a la preparació de les festes.

"Hem volgut mostrar el nostre compromís amb el cava, posar en valor l'elaboració de les nostres ampolles, reconèixer l'esforç i la dedicació que hi ha darrere de cada una d'elles" diu el director de marqueting de Codorníu, Emmanuel Pouey. I afegeix que "les festes de Nadal suposen un treball important de preparacuí per part de tots aquells que li dediquen temps i il·usió, però la recompensa fa que valgui la pena". 

  

La campanya la formen dos espots diferents un per Nadal i un altre per Cap d'Any, els dos dirigits per la realitzadora Belén Gayán. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari