El vi català s'acosta als centres cívics de Barcelona

L'Associació Vinícola Catalana aportarà els vins que es tastaran en els tallers que s'impartiran
El vi català als centres cívics de Barcelona

Durant aquests primers mesos, s’està portant a terme una acció formativa per a promocionar el vi català als centres cívics de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un curs de vins de nivell avançat, acordat entre l’Associació Wine Barcelona i l’Institut de Cultura de Barcelona i que compta amb la col·laboració de l’Associació Vinícola Catalana, aportant el producte, el suport del INCAVI i la DO Catalunya.

 

El primer dels centres cívics en acollir aquesta acció ha estat l’Ateneu Fort Pienc. Durant aquest trimestre es converteix en un espai de trobada per a totes les persones amants del vi, on summillers professionals explicaran les peculiaritats del vi català, els seus cupatges i mètodes de producció a les diferents denominacions d’origen de Catalunya.


 

Per a la patronal del vi català, es tracta d’una atractiva iniciativa que permet als winelovers  aprofundir en el coneixement de la cultura del vi. A més, és una excel·lent oportunitat per donar a conèixer els vins de casa nostra al consumidor final.

 

El curs està dirigit  pels formadors l’ Associació Wine Barcelona, Ramon Guix i Jordi Guillemí.  I una de les sessions la impartirà la sommelier de la DO Catalunya, Clara Dalmau.
Comentaris

envia el comentari