Un vi australià tria el Masnou per rodar un anunci que s'ha emès a la Super Bowl 2018

L’espot és del celler Yellow Tail i l’actor de Terrassa, Roger Batalla, n’ha explicat els detalls a Rac1
Roger Batalla a la Super Bowl amb vi australiÃ

 

Tal com va avançar Mon Terrassa l’anunci del vi australià Yellow Tail va ser un dels escollits per emetre’s durant una de les pauses del principal esdeveniment esportiu nord-americà. Un espai pel que s’arriben a pagar fins a sis milions de dòlars per 30 segons.

 

L’actor de Terrassa protagonista de l’anunci, Roger Batalla, ha explicat aquest dijous a Rac1 el detalls: es va rodar íntegrament al Masnou, el 2016, amb un cangur-robot i ell no sabia que s’emetria durant la Super Bowl.

 

El celler es va decidir a rodar l’espot a Catalunya per qüestions econòmiques i climàtiques. L’anunci de la Super Bowl forma part d’una sèrie d’anuncis que tots junts tenen un fil conductor i d’altres es van rodar a la platja. Batalla ha explicat també que tret dels protagonistes, la resta de figurants i de l’equip era pràcticament tot català. 


 

Yellow Tail és un celler familiar, la sisena generació és que està al caddavant ara mateix, i treballen les varietats  muscat, riesling, semillon, sauvignon blanc, semillon i pinot noir entre d’altres. Venen sobretot a Austràlia però també als Estats Units i elaboren 31 referències. Com a curiositat fan una sagria estàndard, i una sangria blanca.

 

Podeu recuperar aquí l'entrevista

 

 

I aquest és l'anunci

 
Comentaris

envia el comentari