Tretze locals busquen el còctel amb cava que millor representi a Barcelona

Fins el 24 de novembre al Passeig de Gràcia es poden prendre còctels especials a 9 euros en el Cocktail Boulevard
Còcktails

 

El Cocktail Boulevard, el primer festival de cocteleria del Passeig de Gràcia de Barcelona, ha obertportes. Des d'aquest dijous fins el dia 24 de novembre, I les 13 cocteleries que hi participen busquen el còctel fet amb cava que millor representi la ciutat. A més a més, cada un d'aquests locals han preparat propostes amb preus especials, acompanyades d'aperitius.

 

Barcelona vol ser com Copacabana, Manhattan o Baltimore i tenir el seu propi còctel i s'ha pensat que en aquest ocasió la base havia de ser el cava. Per trobar-lo es triarà a través dels restaurants que hi particpen i en consum a cada un d'aquests locals, i a través d'una enquesta que es farà per les xarxes socials un cop hagi acabat el festival. 

 

Les cocteleries que hi participen són: Sintonia, Mr. Porter, Impur Cocktail Bar, Boca Chica, Santa Eulalia (The Bistrot), H10 Casa Mimosa (El Til·ler), The One Barcelona, Hotel Royal Passeig de Gràcia, Solomillo, Monument Hotel (Hall0 Cocktail Bar), Majestic Hotel & Spa Barcelona (El Bar del Majestic), Claris Hotel & Spa y Mandarin Oriental, Barcelona (Banker’s Bar).

 

A més a més, fins el dia 24 s'han organitzat tallers de mixologia i tastos per completar l'oferta. Les trobareu seguint aquest enllaç.