Torres obre un restaurant a Santiago de Xile amb més de 150 referències de vi

Es dirà La Bodeguita Miguel Torres i serà el segon local que obre la família Torres a Xile, el primer a la capital
La Bodeguita, el nou restaruant de Torres a Santiago de Xile

 

Miguel Torres Chile, propietat de la Família Torres, aposta per la gastronomia tradicional xilena amb l’obertura del restaurant La Bodeguita Miguel Torres, situat a Santiago, la capital del país, concretament al sector d’Alonso de Córdova.

 

L’establiment obrirà les portes la segona quinzena de desembre amb una proposta contemporània basada en les tradicions de la gastronomia regional xilena, a partir de productes frescos de temporada que es combinaran amb els vins elaborats per la Família Torres a Espanya, Xile i Califòrnia, i altres cellers de prestigi internacional.

 

El nou restaurant de vins oferirà una experiència enogastronòmica completa amb una carta de vins que compta amb més de 150 referències de diferents estils i procedències, icones de la viticultura xilena i mundial, molts d'ells disponibles a copes. En el compromís de la Família Torres de rescatar varietats oblidades, la proposta posa en valor aquells vins que són el resultat d'una important recerca i de l’esforç de molts anys, anomenats vins patrimonials.

 

Als vins de la Família Torres, se sumen els de les Primum Familiae Vini, una associació integrada per 12 cellers familiars centenaris d'Europa reconeguts a nivell internacional, entre els que es troba Família Torres, a més d'altres referències del catàleg de Grandes Terruños. 

 

"El vi i el menjar són part de les nostres tradicions i passions familiars i això ens ha portat a desenvolupar aquest projecte, on hem volgut reunir els nostres vins amb el menjar clàssic i algunes vegades oblidat de Xile i crear un ambient que afavoreixi l'experiència i el descobriment", comenta Miguel Torres Maczassek, cinquena generació de la Família Torres i president de Miguel Torres Chile, considerat un dels cellers amb més tradició i arrelament a Xile.