El temporal 'Glòria' s'emporta una palmera de 120 anys de Mas Martinet

L'arbre era tot un símbol d'aquest celler del Priorat i estan estudiant com reciclar-lo per mantenir el seu record

La palmera centenària de Mas Martinet que s'ha endut el temporal
La palmera centenària de Mas Martinet que s'ha endut el temporal | Mas Martinet

El temporal Glòria s'ha endut un dels principals símbols del celler Mas Martiner, situat entre Falset  i Gratallops, una palmera centenària, de 120 anys com a mínim perquè està documentada des de 1900.

El temporal que eestà fent estralls a tot Catalunya va passar fort aquest dimarts al matí pel Priorat. Cap a les 9h del matí els treballadors de l'oficina de Mas Martinet van sentir un soroll molt fort i sec que en un primer moment no van relacionar amb la palmera fins que van sortir a fora.

Així lluïa la palmera de Mas Martinet abans del temporal
Així lluïa la palmera de Mas Martinet abans del temporal | Mas Martinet

Fonts del celler han explicat a Vadevi que lamenten la perdua d'aquest símbol i que ara estan pensant que en poden fer de la palmera per tal de reciclar-la i conservar-ne algun tipus de record.

El temporal Glòria no ha afectat a la resta d'instal·lacions del celler ni a les vinyes, tot i que es va haver de recuperar un dipòsitde mil litros de gasoil, buit, de dins la bassa, però sense danys. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari