Obertes les acreditacions pel tast professional de la Fira del Vi de Falset

Serà el dilluns dia 7 de maig i comptarà amb la presència de més de 70 cellers, 42 de la DOQ Priorat i 31 de la DO Montsant
Tast professional de la Fira del Vi de Falset
Tast professional de la Fira del Vi de Falset |

La Fira del Vi ha obert el període d’acreditacions per al Tast de Professionals, que tindrà lloc el proper dilluns 7 de maig a Falset (10 a 14h) i que reunirà, un any més, cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant amb sommeliers, restauradors, distribuïdors, importadors i premsa especialitzada. Els professionals que vulguin assistir al tast poden sol·licitar ja la seva acreditació al correu [email protected] indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec. Aquest any, a més, també cal indicar si els professionals utilitzaran el servei de restauració gratuït que hi haurà al finalitzar el tast. Totes les acreditacions seran validades per l’organització.


 

El Tast de Professional de la 23a Fira del vi comptarà, de moment, amb la participació ja confirmada de més de 70 cellers (42 de la DOQ Priorat i 31 de la DO Montsant). Amb el mateix objectiu dels darrers anys, el tast de professionals s’orienta cap a una fira de negoci, amb l’objectiu que esdevingui un veritable encontre per tancar acords comercials. En aquest sentit, els cellers podran presentar en aquesta edició tota la gamma de vins que tenen al mercat. A més, els professionals acreditats disposaran d’un llibre de tast en el qual hi apareixeran totes les referències dels cellers participants, que inclouran aspectes sobre l’elaboració del vi i també informacions de caràcter comercial, com la franja de preu en què es troba.


 

L’edició d’enguany del Tast de Professionals es tornarà a fer al mateix espai en el qual té lloc la fira de carrer. Aquesta ubicació permet donar cabuda a més professionals i permet un diàleg més fluid. El Tast de Professionals és un dels actes que atorga valor afegit a la Fira del Vi de Falset. Complementa la mostra de vins que té lloc a peu de carrer durant el cap de setmana, adreçada al consumidor final i de caràcter més lúdic i popular.
Comentaris

envia el comentari