Tabarnia té les vinyes a Castella

Un celler de Cuenca treu el vi Tabarnia "per fer que la gent es pugui asseure a taula a beure aquest vi i trobar el consens”
El nou vi Tabarnia

 

Surt un nou vi al mercat. Es diu Tabarnia, s’ha fet a Cuenca i un 3% dels beneficis de la venda de les 40.000 ampolles que s’han elaborat es destinaran a la plataforma que promou que Barcelona i una part de Tarragona no formi part de Catalunya i es mantingui dins de l'Estat espanyol. El vi el fa un celler de Cuenca, Parra Family Organic, i el seu portaveu, Álvaro, ha explicat a Vadevi que aquest vi neix després de "sentir a parlar sense parar del procés i de la independència de Catalunya. N’estàvem una mica cansats i vam trobar que havíem de fer alguna cos". Tenint en compte que Barcelona és l’única ciutat fora de la Manxa que apareix al Quixot, el celler es va inspirar en la ciutat per fer-ne l’etiqueta. 


 

El vi Tabarnia és ecològic, com els 6 milions d’ampolles que fa aquest celler, i surt d’una partida de 36.000 litres de tempranillo fermentat en bóta de roure que s’havia de destinar a la criança però que finalment sortirà al mercat a partir del 14 de febrer. Tot i que el 3% de la venda d’aquest nou producte es destinarà a la plataforma Tabarnia, hereva del portal online 'Barcelona is not Catalunya', el portaveu del Celler assegura que "no volem entrar en política. Pensem que és una iniciativa graciosa, amb un to conciliador i volem que la gent es pugui asseure a taula a beure aquest vi i trobar el consens”.


 

Des de Parra Family Organic asseguren que en només un dia ja són molts els que s’han interessat per aquest nou producte i no amaguen que esperen que aquesta iniciativa serveixi per aconseguir fer-se un lloc al mercat espanyol, tenint en compte que el 95% de la seva producció es destina actualment a l’exportació. Es crearà una plataforma online per poder comprar-lo i estan en contacte amb distribuïdors de Barcelona per tal que el Tabarnia pugui arribar al màxim número de gent possible. 
Comentaris
Encontes de donar consells
Mes val que facin bons productes.
Rafols
Esteu donant massa orga amb això de Tabarnia i els esteu fent propaganda gratuïta. S'en diu papanatisme.
Anna
Nooo. No fan política, no. Un vi de consens? A mi tan me fa. No el puc pas comprar. Sóc catalana. Q facin el q bulguin jo esc tipa d'Ñ i dels Ñols
Elisa
Que se'l fotin al cul!
Pitu Serrà
Si això es una noticia, potser os ho feu mirar !!. Cal donar publicitat a carallotades com aquesta ? Els esteu fent el joc a aquests miserables indocumentats que son mala gent i sols volen crear falses alarmes socials.
Falsete
Vins de Castella? Creia que només feien vinagre. Amb els montsants que tenim per aui, ja diràs qui compra això.
J.M.
I així es pensen que vendran més?
Ho sento no m'interessa el seu producte
A les espanyes però segur que els riuran la gracia. Jo no tinc cap problema a comprar vi espanyol, alguns m'agraden molt. Ja us ho fareu castellans...
MONTSE
CONSENS???? esta clar que amb aquesta iniciativa de Tabarnia, gens de consens. al contrari.
joan
En aquest medi de comunicació, sincerament, sento vergonya aliena que es doni la mes mínima publicitat a un tema com aquest.
doncs venent aquests caldos es fotran de gana
Pere
Cómo has caído tan bajo, Cuenca?
jo
AQUET VI NO MES ES VENDERA AMB TABERNES DE MALA MORT
Albert
Els recomano prendre-se'l en forma d'enema.
el teu
Igual que la parte del Rioja y de los vinos franceses también vienen de La Mancha, parte del aceite italiano viene de España ... etc etc etc, pero vamos, Freedom for Tabarnia! Tabarnia is not Catalonia! ;)
portugues
Tabarnia=tarragona-barcelona Matònia=madrid-toledo
Però si ja tenen el Rioja!
Garum
Estan alcoholitzats abans de veure aquests vins
Joan
Ufff potser per les casetes de les escopetes de balines a les fires Dels pobles de españa

envia el comentari