Recaredo serà la seu efímera de 40 restaurants, una nit per cadascun

Alkimia, Gresca o el Cigró d'Or, s'instal·laran duran una nit cadascú al pati que cedeix el celler en una iniciativa de Recaredo per impulsar la restauració i oferir un espai per aquells que per dimensions o per manca de terrassa no poden obrir encara
El pati de Recaredo serà la seu de fins a 40 restaurants top. Una nit per cadascun.

 

Prop de 40 restaurants formaran part del cicle “Recuperem la il·lusió #alteucostat” en el qual Recaredo i Celler Credo cediran les seves instal·lacions al centre de Sant Sadurní d’Anoia per incentivar la posada en marxa del sector de la restauració amb sopars a la fresca al celler. Es tracta d’un concepte de “pop up restaurant” o “restaurants efímers” que té com a voluntat reactivar l’activitat dels restaurants, colpejats per la crisis originada per la pandèmia de la Covid-19.

 

“La situació generada a causa de la pandèmia posa de relleu la necessitat de cooperar, d’escoltar-nos, d’estar al costat els uns dels altres... En definitiva, de ser més humans, més propers, de saber entendre’ns. Toca sobreposar-se i, entre tots, recuperar la il·lusió”, explica Ferran Junoy, director de Recaredo. Recaredo i Celler Credo cediran l’espai del pati i les instal·lacions de cuina donant suport especialment als establiments que no disposen de terrassa o tenen aforaments molt limitats.

 

Per raons de seguretat sanitària, l’activitat quedarà limitada a un màxim de 30 persones, que es repartiran en un espai de més de 400 metres quadrats a l’aire lliure. Els vespres a partir de mitjans de juny -en funció de les fases de desescalada-, els restaurants podran organitzar sopars a la fresca al pati de Recaredo reunint de nou la seva clientela habitual.

 

Cada restaurant dissenyarà la seva proposta gastronòmica i gestionarà les reserves amb els seus clients de manera directa. L’il·lustrador Salvador Vinyes ha estat el responsable de crear el cartell i de donar forma i color a la “il·lusió de retrobar-nos cada vespre amb als amics i amigues del sector de la restauració” després d’aquests mesos especialment durs.

 

La Il·lustració del cicle de sopars que es faran a Recaredo per impulsar la restauració

 

Els restaurant que s’ha adehrit a la proposta de Recaredo són Cal Pere del Maset, Cal Ton, Cigró d´Or, Restaurant Vilagut, Llesqueria 1900, Gresca, Velòdrom Miquel Sòria, Cal Cuiner, Cal Blay, Tastet, La Cava d´en Sergi, Casa Joan, Bar del Mercat de Vilanova, Alkimia, Shanghai, Ca l´Isidre, La Puntual, Tópik, L´Àpat, Monocrom, Il Picarolo, Ribera Manero, Restaurant Clàudia, Granja Elena, Fonda Neus, Cal Xim, Plata Bistro, Denassus, Rassoterra, Fishhh Illa, Montiel, Bodega Sepúlveda, Cruix, Pork & Tunna, Slow & Low, Al Marge, AmBrasa