Rebenten els vidres d'una botiga de vins de Barcelona i roben només caixes del vi independentista

Els lladres han entrat aquesta nit i no s'han emportat ni l'ordinador ni els pocs diners que hi havia a la caixa
La botiga Lovers Wine Elegance amb les persianes trencades i el cordó dels Mossos
La botiga Lovers Wine Elegance amb la reixa metàl·lica trencada i el precinte dels Mossos | Cedida

Els propietaris de la botiga de vins 'Lovers Wine Elegance' s'han llevat aquest dimarts amb una mala notícia: algú ha rebentat durant la nit la reixa metàl·lica i ha trencat els vidres de l'establiment, situat al barri barceloní del Camp de l'Arpa del Clot. "Aquest matí ens han trucat per dir-nos que havien entrat a robar a la botiga. Hi han anat els Mossos d'Esquadra, però nosaltres vivim fora de Barcelona i hem trigat més en arribar", ha explicat el propietari a Vadevi, Joan Carles Beltrán. La seva sorpresa ha estat que, en entrar a la botiga, han vist que no els havien robat res, només unes set caixes del vi "Allibera'm". Es tracta d'un vi negre que porta un llaç groc a l'etiqueta, i al qual l'Oficina Espanyola de Patents i Marques va prohibir-ne el registre del logotip perquè el considerava inconstitucional. Tot i això, l'empresa promotora, Lovers Wine Elegance -la mateixa propitària de la botiga-, va decidir mantenir el logotip amb el llaç i, a més, hi va afegir la paraula "censurat" sobre un fons groc, i van acabar registrant només el nom, però no la imatge. 

 

L'ordinador de la botiga 'Lovers Wine Elegance' intacte depsrés que algú hagi rebentat les persianes i els vidres
L'ordinador de la botiga 'Lovers Wine Elegance' intacte depsrés que algú hagi rebentat les persianes i els vidres i s'hagi endut caixes del vi 'Allibera'm | Cedida

 

Beltrán ha relatat a aquest diari que l'ordinador que tenien dins la botiga està intacte i que tampoc s'han emportat els pocs diners que hi havia a la caixa. "No sé què pensar, això és molt fort", diu. A mig matí, després de comprovar en quin estat havia quedat la botiga, el propietari ha anat a interposar la denúncia correspont a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del carrer Bolívia de Barcelona. La botiga -al carrer Sant Quintí 28- fa poc més d'un mes que està oberta i ofereix la possibilitat als clients de tastar i comprar qualsevol dels vins de marca, entre ells l’Allibera'm. A més, l'objectiu dels propietaris era que l'establiment fos un "espai de trobada per a l'independentisme", un lloc on reunir-se entre vins amb altres persones que estimen Catalunya i volen la república". 

 

El precinte dels Mossos d'Esquadra a la persiana de la botiga
El precinte dels Mossos d'Esquadra a la persiana de la botiga | Cedida