Els Raventós no volen perdre el control de Codorníu però continuen buscant un soci minoritari

La companyia no es pronuncia oficialment sobre la reunió d’aquest dimecres amb Vranken Pommery però confirma que hi ha hagut moltes empreses interessades tot i que cap oferta en ferm
Vista nocturna del exterior de la sala Puig i Cadafalch de Codorníu

 

La consultora AZ Capital continua amb la tasca de trobar un nou soci minoritari per entrar a Codorníu i assumir la part d’alguns dels 216 accionistes que han decidit posar les seves accions a la venda. 216 accionistes tots ells vinculats a la família propietària Raventós-Codorníu.

 

Tot i que hi ha hagut moltes aproximacions des que es va fer l’anunci, no hi ha cap oferta en ferm tret del Grup Carlyle, però en aquest cas la proposta era per tenir el control de Codorníu. Primer va posar 220 milions d’euros sobre la taula i fins i tot va augmentar l’oferta fins al 270 milions d’euros.


 

Oficialment la família Raventós Codorníu ha estat molt hermètica sobre quin és el percentatge de l’accionariat que es vendrà però fonts de la companyia asseguren que la possibilitat de deixar el control de l’empresa fora de la família no la contemplen.

 

Aquest dimecres es va especular sobre la possibilitat que Codorníu estigui negociant amb Vranken Pommery després que els seus maxims responsables es reunissin a Sant Sadurní. Però fonts de l’empresa consultades per Vadevi afirmen que aquestes trobades es fan regularment. El grup VrankenPommery  distribueix productes de Codorníu a França mentre l’empresa catalana fa el mateix amb els xampanys dels grup francès a l’estat espanyol.


 
Comentaris

envia el comentari