Que Freixenet no hagi canviat de seu és circumstancial

El president de la companyia, José Luís Bonet ha dit a TV3 que si el Consell d’Adminsitració s’hagués fet abans de l’aplicació del 155, l’empresa ja seria fora de Catalunya

El president de Freixenet, José Luís Bonet, ha assegurat que treure l’empresa fora de Catalunya “hauria estat desgarrador, després de 103 anys”. Així i tot ha admès, en declaracions a TV3 que “si el Consell d’administració de la companyia on es va proposar aquesta qüestió, s’hagués fet el 22 d’octubre, l’empresa ja seria fora”.

 

Recordem que l’aplicació del 155 es va fer dia 27 d’octubre i la setmana següent es van reunir els accionistes de Freixenet per decidir el canvi de seu. A proposta del mateix Bonet i “tenint en compte que la situació política s’havia estabilitzat amb la intervenció de l’Estat”, va canviar d’opinió i el Consell d’Adminsitració ho va aprovar.


 

Sobre la venda de la companyia al gegant alemany Henkell, de nou Bonet ha deixat clara la seva posició de no vendre, juntament amb la família Ferrer. Una operació que està en marxa però encara no s’ha tancat.

 
Comentaris
pereM
El sr. Bonet s'adona que cada vegada que parla perd algun client d'un cantó o de l'altre? Per mi la marca Freixenet ja fa temps que l'he posat a la "paperera de la història"
cosa dolenta: caldo frexenet
Teresa
Ai Bonet, si pel teu mal fer, ara Freixinet és alemanya... Has fet allò de "antes alemana que catalana" sou uns poca bergonyes, ja sé que per la guerra us van matar gent i vosaltres, què vau fer amb els treballadors que havien col·lectivitzat l'empresa?
Santmartí
La pòcima beguda que despatxen dins d'ampolles de cava fa que afluixin la llengua dia sí, dia no. Només deixa anar inconveniències aquest fulero.
Gran oportunitat perduda
Per 4 dies no ens haurem alliberat d'aquest paràsit fabricant de ...
francesc granollers
a aquesta empresa si vol els ajudaré (de franc) a arrancar les vinyes perquè puguin portarl-les al pais veí
Mikalet
S´emportara les vinyes tambe aquest macabre personatge??????
Joaquim
Tot esperant que aquest personatge marxi de Fira de Barcelona...
Elisa
Jo també m'apunto a ajudar-los a arrancar vinyes!!
No oblidi emportar-se les vinyes Sr. Bonet
Si no, el seu espai serà ocupat per una altra empresa. A vostè ja fa anys que li hem fet la creu.
JLM
A mi els Freixenets em cauen tan simpàtics que m'ennuagaria cada vegada que fes un glop del seu cava. Trobo que fan unes campanyes de màrketing immillorables a Catalunya i Harvard n'hauria de prendre nota..
Cal dir-ho
"Curiosament" abans-d'ahir els responsables de les cambres de comerç de França, Alemanya i el Regne Unit, van comunicar que de moment cap companyia ni empresa dels seus països instal·lada a Catalunya havia traslladat la seu social fora del Principat de Catalunya. Això s'ha de saber i difondre, les empreses que han enretirat la seu són catalanes (?!) o espanyoles.
Pepone
Freixenet ja hauria d'haver marxat. Espero que les empreses que han marxat no tornin. És la millor manera de protegir-se de les represàlies del govern espanyol quan Catalunya sigui del tot independent. Si tinguessin la seu social a Cat. el govern espanyol no dubtaria a embargar-los tots els béns que tinguessin al seu territori. Per tant, per prudència no cal que torneu. Espanya, tal com s'ha demostrat és moooolt venjativa.
Indepe
Aquest podria ser un dels personatges de la figura del caganer als pessebres catalans...
at
per mi ja poden tancar
Jordi Centell
Francesc, qué t'ha fet el pais veí?
Pilar
Que marxi ja i se'n' porti a Albiol com a Director general.
nuri
Jo no els vull al meu pais gent que no l'estimi Marxi Sr Freixenet. Al seu lloc un altre. Sempre està dient que marxarà i no marxa. Pues adios1
A. B.
Ja has embalat les vinyes, José Luis?
Tot i el que diu...
aquest senyor té la pinta de que tard o d'hora s'adonarà que en el fons del seu cor és independentista.
Gjillem
Llegueixo els comentaris i lo que li sentia aSerrat fa uns dies brillla: avui a catalunya ser democrata es pensar el mateix que jo, si no penses com jo no ets democrata
Agossarat
Freixenet & Sidra El Gaitero Amigos para siempre. Son els dos productes que sempre trobaràs un una misèrrima cistella nadalenca . Apa Ferrer, arranca les vinyes i emigra (si vols) a La Mancha a embotellar Cava El Quijote, i a Catalunya fes una producció decent i de qualitat. Que és el que toca fer
Baldovi
Esteu fora de la realitat. On.es la republica? A cap lloc. Som una comunitat autonoma espanyola. I aixi estem be i estarem millor el dia que acabe el proces
Oclusiu
Ja es hora de que Freixenet marxi de Catalunya i ens deixin tranquils d'una vegada.

envia el comentari