Cuina i vins vegans a Agustí Torelló Mata

Es mostrarà com es fan els vins vegans i les seves particularitats
Vinyes d'Agustí Torelló Mata

 

Agustí Torellló Mata proposa una "experiència diferent i saludable" sota el nom de Primavera Vegana. Està dirigida a tots aquells que volen gaudir de la cuina i el cava vegà.

 

Una visita al celler de vinificació i a les caves permetrà gaudir d’una experiència sensorial amb les 4 estacions de Vivaldi integrades al procés de criança. Es farà un passeig entre vinyes i oliveres per arribar a “La Barraca de l’Avi”,  on hi ha herbes aromàtiques del temps amb les quals es tastarà un cocktail a base de poma i cava i xips de verdures.


 

L'activitat culminarà a l’ombra dels pins per saber com és la cuina vegetariana i vegana i com s’elaboren els vins i caves amb Certificació Vegana.  El xef prepararà el menú que es maridarà amb cada vi i cava per trobar-hi tota l'essència d’una vida més natural, vinculada a la terra. 

 

Serà diumenge dia 13 de maig. d'11h a 17h i el preu és de 35€. Per a reservar es pot fer a [email protected]  o trucant al 938 911 173.




Comentaris

envia el comentari