Campanya espanyolista contra un xef català per participar en la presentació d'un vi per la llibertat dels presos

Finalment, Sergi de Meià ha desestimat participar en la presentació en societat del vi "Allibera'm"

El xef Sergi de Meià
El xef Sergi de Meià | Restaurant Sergi de Meià

El xef català Sergi de Meià havia de participar aquest divendres en la presentació del vi 'Allibera'm', que defensa la llibertat dels presos polítics. Però finalment no hi ha assistirà, degut a les pressions espanyolistes que ha rebut en els darrers dies. De fet, els promotors del vi han enviat aquest matí una nova convocatòria de presentació del vi on s'explica que "el xef Sergi de Meià ha desestimat la seva participació a la presentació després de les pressions rebudes com a conseqüència de la publicació d'aquest article". Es tracta d'un text del diari 'Crónica Global' titulat: "El xef Sergi de Meià apadrina un vi contra Espanya". Arran d'aquest article, Sergi de Meià va rebre una allau de crítiques i insults, que van arribar a la crida al boicot al seu restaurant, que es troba al centre de Barcelona.

Els impulsors del vi ha fet una piulada per "donar escalf i suport al nostre amic Sergi de Meià davant del linxament a què ha estat sotmès a les xarxes socials per una cosa tan simple com donar suport a 'Allibera'm'. Sergi: lluitarem, persistirem i guanyarem", van escriure a Twitter.

Tot i això, el vi Allibera’m -de l’empresa Lovers Wine Elegance i de la D.O. Montsant, creat per la Cooperativa Falset Marçà- es presentarà aquest divendres 7 de setembre a les 12:00 al Foment Hortenc on es desvetllarà la seva nova imatge corporativa i la presentació de la seva web. Allibera’m ja va ser notícia quan l’Oficina de Patents i Marques espanyola es va negar a registrar el seu logotip per considerar-lo inconstitucional. Els responsables de Lovers Wine Elegance destinaran part dels beneficis de les vendes a l’Associació Catalana pels Drets Civils, l’entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics.

En la presentació sí que hi participaran el fundador de Lovers Wine Elegance, Joan Carles Beltran; la directora general de Lovers Wine Elegance, Nathalie le Gosles, un sommelier i un representant de l'Associació Catalana pels Drets Civils. 


Comentaris
Anonymous
No te arrugues por cuatro inadaptados, yo por mi parte lo pediré si voy
sometent
Dignitat xef!! dignitat!!....
I a nosaltres que ens importa els espanyolistes . Si lo que volem és marxar i olvidarlos per sempre més
Sus propiedades depurativas y purgantes permiten que cualquier catalán pueda sentirse todo un President
Lovers Wine Elegance, un placer incomparable para gente incomparable.
Tot el meu suport al xef Sergi de meià
Només bec vins Catalans
jg
las cosas no salen gratis...parece mentira que un catalán no sepa esto....
J.A.
Els espanyols ja sabem com.són i no canviaran mai . El més trist és veure com el xef aquest s'acolloneix.
Lluís Barracas
Hi ha quatre burros que no entenen que fem bones coses amb amor pel país, contra ningú-ningú.
Pilar
No crec que aquests espanyols "muy" espanyols trapitgin mai un bon restaurant.
X*2
Ni cas als espanyolistes, com si no hi fossin, ja es cansaràn de dir estupideses
Hem de consumir només productes nostres, tenim bons vins, carn, peix, fruita, verdura...no necessitem res espanyol! Nosaltres a lo nostre els seus vins i demès productes ja saben a on se'ls poden possar..
Pauline
Aquí podem veure el nivell de la Ñ. Sobren les paraules.
Joan Jaume
Un bon vi i un bon xef i vet aquí qu'aquesta Espanya rancia rota i peta !
Sisco
Fa anys que no trepitjo Ñ, ni bec vi de aquestes contrades, el mon es molt gran, i quan viatjo procuro anar amb direcció contraria a Ñ.

envia el comentari