Els Òscar tindran regust de vi català

El germans Roca són els encarregats de dissenyar el sopar de la cita mundial del cinema el proper 4 de març
|

El sopar que se servirà diumenge dia 4 de març Los Àngeles tot coincidint amb el lliurament dels premis Òscar de Hollywood s'està dissenyant a Girona, en concret al Celler de Can Roca.

 

I tot i que el vi que se servirà en aquest sopar no es coneixen encara perquè diversos espònsors de l'esdeveniment són els encarregats de proposar-lo, el que sí sabem és que un dels plats, una carn, es cuinarà amb una garnatxa del Priorat, han explicat a Vadevi, fonts del celler de Can Roca. 

 

El plat de peix també es cuinarà amb vi, i tot i que té reminiscències catalanes perquè el celler és propietat de Marimar Torres, de la família Torres, el chardonnay que s'utilitzarà és de Califòrnia. 


 

Aquest sopar és una iniciativa de la Fundació Elton John que es va començar a fer fa 25 anys i que cada any reuneix més de mil persones per recaptar fons per lluitar contra la SIDA.

 

Tenint en compte l'aforament del sopar els germans Roca han demanat ajut a col·legues americans que aquests dies són a Girona últimant detalls. 
Comentaris

envia el comentari