One Off, el primer vi natural del celler Bell Cros

És un cabernet sauvignon fermentat amb llevats nadius i d'edició limitada
One off el primer vi natural del celler Bell Cros

One Off és un vi i és una col·lecció. I s'anomena així perquè són coses que només es fan una vegada. El primer vi de la sèrie, One Off #1, pretén obrir camí per explorar nous camins i "treballar en vins que ens agraden i que creiem" expliquen des d'aquesta celler de la DO Montsant.  

One Off #1, elaborat de nou per l’enòleg Joan Asens, és un cabernet sauvignon 100%, cultivat orgànicament. Ha estat fermentat amb llevats nadius, sense sulfits afegits i sense clarificació ni filtració. 

Una altra novetat del celler és que s'està treballant també en els seus vins en Key Keggs, una nova manera de dispensar vi a granel de qualitat. De fet, es tracta d’un format que ja s’està implantant precisament a països com Suècia (país d’origen dels propietaris del celler, Ann i Peter Skoglund). I tot i que per ara aquest format no es pot incloure sota el paraigua de la DO Montsant, ja han fet les primeres proves i s’està explorant la distribució de vi en aquest format.