Neix La Cuvée Brut Nature, el cava de Castell del Remei

Aquest cava Brut Nature Reserva està elaborat amb les tres varietats tradicionals, xarel·lo, macabeu i parellada i una criança mínima de 15 mesos

La Cuvée de Castell del Remei

Castell del Remei presenta La Cuvée, el seu cava Brut Nature, per celebrar les properes festes. Aquest cava està elaborat amb les tres varietats tradicionals, xarel·lo, macabeu i parellada, totes elles procedents de les vinyes emparades en la DO Cava. Castell de Remei és un dels cellers que ha escrit la historia del vi català, ja que va ser el primer elaborador de vins fins de criança de Catalunya i el pioner en concebre’s segons el model dels châteaux bordelesos.

La Cuvée consta d’un cuidada selecció de vins, no se li afegeix sucre per aconseguir un brut nature i se li dona una criança mínima de 15 mesos per obtenir la bombolla fina d’un cava Reserva. El seu PVP és de 9,5€.

Les ampolles d’aquest cava compten amb sis plaques diferents, que recullen l’essència històrica d’aquest celler, situat en un indret privilegiat, i que va iniciar la seva activitat vinícola a finals del segle XVIII.

Plaques de cava La Cuvée


Comentaris

envia el comentari