Morenillo i sumoll blanca al primer sopar de l'any de la Confraria de Vins del Bages

El tast de varietats catalanes el conduirà l'enòleg i president de la DO Pla de Bages, Joan Soler i es farà dijous dia 31 de gener
Pla de Bages

La Confraria de Vins del Bages organitza el seu primer sopar de l'any i se centra en les varietats catalanes. Es tastarà un escumós elaborat amb sumoll blanc, segona fermentació en Magnum i 7 anys de criança, un mandó del Bages criat en àmfora i bota, un picapoll negre del Bages criat en fusta de castanyer, un sumoll de la conca d'Òdena criat en àmfora, un trepat de la Conca de Barberà criat en àmfora i un morenillo de la Terra Alta criat en bota de roure.

 

Els vins negres que es tastaran són del 2017, just acabant la criança i tots ells sense estar embotellats encara. El tast el dirigirà l'enòleg i president de la DO Pla de Bages, Joan Soler i està obert al socis de la confraria però també al públic en general. Trobareu tota la informació a la web de la Confraria.