Mistinguett de Vallformosa brinda pel cinema català amb els Premis Gaudí

L'escumós que ret homenatge a l'empoderament de les dones col·labora en la 12a gala de lliurament dels premis del cinema català
Premis Gaudí amb Mistinguett

 

Vallformosa s’ha aliat amb l’Acadèmia del Cinema Català per col·laborar un any més amb la Gala d’entrega dels Premis Gaudí, que arriba a la 12a edició el proper diumenge 19 de gener.

 

L’aliança amb els Premis Gaudí es concreta amb la presència de la marca Mistinguett Sparkling en diversos espais de l’Auditori Fòrum de Barcelona, lloc on es farà la Gala. Els assistents als Gaudí podran tastar el Mistinguett Rosat i el Brut, uns caves llaminers, frescos i desacomplexats ideals per omplir de bombolles la nit del Cinema Català. El glamour d'aquest escumós es fusionarà amb l’estil i l’elegància de la catifa vermella dels Gaudí.

 

Amb aquesta col·laboració, Mistinguett Sparkling reforça la seva aposta per la cultura, la moda i l’oci. La presència en els Premis Gaudí se suma a altres col·laboracions que Mistinguett ha fet durant l’últim any, com el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fastàstic de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion o el Festival Vida de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.