Un any d'imatges de vi català

Des de la recepció dels Premis Vinari al Palau de la Generalitat fins a la biodiversitat que podem trobar al voltant d’un celler, aquest 2017 ens ha deixat imatges espectaculars

 

Pràcticament començàvem l’any amb un fet excepcional. Els guanyadors dels Premis Vinari 2016 eren rebuts al Palau de la Generalitat pel president Puigdemont.

 

Era la primera recepció oficial dels responsables dels vins guardonats i ens deixava aquestes imatges.

 

Recepció Premis Vinari a Palau

 

 

 

 

Espectaculars paisatges de vinyes des de l'aire

 

Els vins surten de la terra. I les vinyes són sempre un paisatge en el qual la combinació de la natura i de la mà de l'home han dibuixat una precisió estètica que des del cel és on millor es veu.


 

Gaudiu d'aquestes fotografies. d'arreu del món.

 

 

 

 

Premis Vinari dels vermuts catalans 2017

 

El mes de maig a Reus vam celebrar els Premis Vinari dels Vermuts catalans. Cada any i en funció de diferents criteris, busquem els millors de l'any.

 

En un acte conduint per l'actor Toni Albà, vam lliurar els premis i aquestes en són les millors imatges. 

 

 

 

 

La primera fase de tastos s'ha fet a Monvínic durant els mesos de juny i juliol

 

Els millors vermuts acabaven de sortir del forn i començàvem a buscar els millors vins de Catalunya.

 

Mónvínic va acollir els tastos preliminars dels Premis Vinari 2017 i aquestes són les fotografies del primer contacte entre els jurat i els vins concursants. 


 

 

 

Una cita anual és al celler Mas Blanch i Jové. El mes de juliol les vinyes s'omplen d'art i el vi del celler i un artista cada any es donen la mà.

 

Les millors imatges de l'última edició de la Vinya dels Artistes

 

Aquest any el protagonista ha estat Evru i aquest és el relat gràfic del que es va poder veure. 

 

 

 

El final de l'estiu es temps de verema. Per això vam recollir una imatge de cada una de les denominacions d'origen catalanes per motrar com és aquesta època a la vinya.

 

 

La campanya de verema 2017 es veu afectada per la manca de pluges durant l'any

 

 

 

 

Tast Final Rubí

 

Al Celler Cooperatiu de Rubí, el vi torna a ser el protagonista cada any a principis de setembre. Un espai emblemàtic del modernisme i que acull el tast final dels Premis Vinari.


 

La cita d'aquest 2017 ens deixava aquestes imatges. 

 

 

 
 
Txe Arana i Empar Moliner van presentar la cinquena edició dels Premis Vinari

 

I de Rubí a Vilafranca del Penedès. La gala de lliurament dels Premis Vinari és cada any una gran festa i aquest 2017 encara més. L'acte es va retransmetre en directe pel Canal 33.

 

Conduit per Empar Moliener i Txe Arana, van desfilar per l'escenari els millors vins de Catalunya i així ho corroboren aquestes fotografies. 

 

 

 

 

Que fer vi té un punt artístic no hi ha ingú que ho dubte, però en aquesta ocasió Domènech.Vidal ha volgut posar l'art també a les etiquetes.

 

cultivare

 

Aquestes imatges recullen la bellesa de la creació de les etiquetes del vi Cultivare. 

 

 

 

 

La riquesa de la biodiversitat al V Rally Segura Viudas de Fotografia

 

Segura Viudas organitza cada any un rally fotogràfic i aquest novembre entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat ha seleccionat les que millor representen l'objectiu de l'esdeveniment: una fotografia de natura honesta i sense artificis, que documenti la riquesa de la biodiversitat present a l'Heretat Segura Viudas. 


 

Són aquestes.

 

 

 

 

I acabàvem l'any visitant un celler del Priorat. El paisatge de Mervm Priorati ens oferia aquestes fotografies de terroirs espectaculars. 

 

 

Merum Priorati o la puresa del Priorat

 
Comentaris

envia el comentari