Maridatge per Nadal: Montesquius Rosé Gran Reserva amb musclos en escabetx

El cava guanyador de la Gran Medalla d’Or dels premis Barcelona Rosé han trobat un maridatge sorprenent amb una conserva de musclos fregits marinats en escabetx

Montesquius 1918 Gran Reserva 2009 Brut Nature marida amb musclos en escabetx
Montesquius 1918 Gran Reserva 2009 Brut Nature marida amb musclos en escabetx

Montesquius 1918 Rosat Gran Reserva 2009 Brut Nature és el campió absolut de la primera edició dels Barcelona Rosé International Bubbles Awards que es fa fer el passat mes de febrer en el marc de la primera Barcelona Wine Week. Des d’aquesta cava de Sant Sadurní han buscat un maridatge atrevit i sorprenent per aquest rosat amb bombolles que no és altra cosa que una conserva de musclos fregits en escabetx. Proposen una combinació senzilla per aquestes festes de Nadal.

Consideren que aquest cava rosat és el més versàtil de tots els seus vins i que harmonitza molt bé amb elaboracions que tinguin una base de vinagre com l’escabetx, les vinagretes, els salaons, etc. Asseguren que els 11 anys de criança del seu cava el fan ideal pel més sofisticat del vermuts amb una patates fregides.

El Montesquius 1918 Rosat Gran Reserva 2009 Brut Nature és una producció limitada de 6.280 ampolles amb un 74% de monestrell, 19% de pinot noir i un 7% de trepat. Raïms veremats a mà amb un premsat suau. El servei d’aquest cava es recomana a un temperatura entre 4º i 6º en copes àmplies.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari