Madrid nega el registre de la marca 'D.O. República Catalana'

"Es pretén obtenir un benefici comercial de forma abusiva, ofenent a un ampli sector de la nostra societat", argumenta l'escrit

 

Ja ho sabem, que a Madrid no agrada res que tingui a veure amb l'independetisme català. Tampoc en el món del vi. Primer, l'Oficina Espanyola de Patents i Marques va prohibir el registre del logotip del vi 'Allibera'm' -que era un llaç groc-, perquè el considerava inconstitucional. Tot i això, l'empresa promotora, Lovers Wine Elegance, va decidir mantenir el logotip amb el llaç i, a més, hi va afegir la paraula "censurat" sobre un fons groc, i van acabar demanant només el registre del nom, però no de la imatge. Després, Madrid va suspendre també el registre de la marca Allibera'm. I ara tampoc ha permès el registre de la marca 'D.O. República Catalana'. 

Ha estat de nou l'empresari Joan Carles Beltran, propietari de Lovers Wine Elegance -empresa que comercialitza el vi 'Allibera'm'-, qui ha intentat registrar la marca 'D.O. República Catalana'. En declaracions a Vadevi, Beltran ha explicat que el seu objectiu era "avançar-me al futur, per si algun dia aconseguíem la República". Però Madrid no li ha permès. "La marca sol·licitada es troba afectada per la prohibició establerta en l'art. 5.1.f de la Llei 17/2001 de 7 de desembre, de Marques, atès que el signe reivindicat, 'D.O. República Catalana', persegueix un aprofitament il·lícit dels successos especialment transcendents que han succeït en la història recent del nostre país", argumenta el text que denega el registre. 

Segons aquest document, amb la marca 'D.O República Catalana' "es pretén obtenir un benefici comercial de forma abusiva, ofenent a un ampli sector de la nostra societat, en pretendre vulnerar com a valors superiors del nostre ordenament jurídic, l'imperi de la Llei com a expressió de la sobirania popular, la submissió de tots a la Constitució i a la resta de l'ordenament jurídic". 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris
Abuso
Olvidan que una parte de Cataluña se sitúa en Francia, que es república.
Juan Hospitalet
La proxima vez que lo intente registrando la marca "Vinos Francisco Franco" o "Vinos de Adolf Hitler", seguro que no tendra ningun problema. La marca de Pigdemont se registro fácilmente.
Cada dia manca menys
Moltes merces seguiu. Visca la REPUBLICA CATALANA
La misma mierda supremacista hasta en el vino.
Anda regalarle botellas al exsenador alemán, para que diga las mismas idioteces, pero " contentillo".
Picafort
Doncs si no els agrada que no les comprin i deixin de fer de protectors de la màfia espanyolista
Fat Boy
Pero si es refereix a la Republica Catalana del Pau Claris, que s'empatollen?.
Alex P.T.
Pot ser que es pugui enregistrar a Andorra. Mire-ho.
X*2
L'oficina de patents i marques de Madrid tambè s'ha de tencar , és un altre cova de feixistes de merda
la republica catalana no existe idiota
y jamás existirá...pardillos, os liaros y os siguen liando
Sara
Cal cercar ajuda a especialistes sobre el tema. No defallim!
nasi
la republica catalana no existe idiota,-----crec que os estueu lian vosaltres molt mes que nosaltres, perque ho tenim tan clar que ja no hi ha pas enerere, que no ho entendereu mai, es quedareu amb lo vostro, sense lo nostru, i seguiu vivint de la politica corrupta i faixiste com fins ara, aixo si sense la excusa de Catalunya.

envia el comentari