L’exclusivitat es fa vi a la 8a Mostra de Vins de Menorca

Prop de 90 cellers, 23 d’ells catalans, s’han citat a Maó a una mostra que organitza cada 2 any la distribuidora De Vins
La Mostra de Vins de Menorca
La Mostra de Vins de Menorca

 

Tot i que està oberta al públic, la Mostra de Vins de Menorca és una fira eminentment professional.  Cuiners, restauradors, hotelers i responsables de botigues especialitzades es van trobar aquest dilluns amb els prop de 90 cellers, 23 d’ells catalans per conèixer els seus vins. 

 

Alguns d’aquests cellers van explicar a Vadevi que és de les mostres de vins més ben organitzades de les que van. Però més enllà de la logística, el que queda clar és que és una mostra d’un nivell molt alt pel que fa al nombre i al prestigi dels cellers participants. Així, entre molts altres hi eren presents Albet i Noya, Can Ràfols dels Caus, Mas Doix, Castell d’Encús, Belondrade, Artadi, Marques de Riscal i Gosset Champagne, a més de 4 dels 10 cellers de Menorca.


A més en la majoria dels casos, el públic va tenir l’oportunitat de conversar amb els màxims responsables dels cellers que hi van ser presents durant tota la jornada.

 

La mostra es va fer al Club Marítim de Maó a un espai tancat però amb sortida sobre el port i com a activitats complementàries es van organitzar tastos dirigits. Aquesta iniciativa de la distribuïdora De Vins, una de les més importants de Menorca, és fa cada dos anys des de l’any 2004. I des d’aleshores ha aconseguit atraure cellers importants perquè se citin a l’illa en aquesta jornada.

 

Dani Boix de De vins
Dani Boix de De vins | xx

 

Dani Boix, un dels socis de De Vins, assegura que el secret per aconseguir la presència de tots aquests cellers és l’illa. “Menorca és Menorca” afirma Boix i afegeix que “l’atractiu de l’illa és importantíssim per l’èxit d’aquesta mostra”.

 

L’altre soci, Curro Frau, apunta també que “la bona organització de cara els cellers, combinat amb un públic exigent que busca qualitat i que busca coses noves”, contribueix a aconseguir que “els cellers estiguin disposats  a fer la inversió que suposa desplaçar-se fina a Menorca, tot i que saber que aquí en volum, el mercat és el que és”. "

 

Des de De Vins, ja comencen a pensar com serà la mostra d’aquí a dos anys.


Curro Frau de De Vins
Curro Frau de De Vins | M.R.F.
Comentaris

envia el comentari