Guanya tres ampolles del cava Fest de Vallformosa

Les tres ampolles del cava Fest de Vallformosa es sortegen en el segon aniversari del TotBarcelona

El diari Tot Barcelona fa dos anys i ho celebra amb un triple sorteig a través d'Instagram.

Són tres ampolles del cava ecològic FEST de Vallformosa, el Brut ECO, el Brut Nature ECO i el Rosé, i aconseguir-les és molt fàcil.  

Vallformosa va aconseguir el guardó de Millor Celler de Catalunya en els Premis Vinari 2020

Has de seguir els perfils @vallformosa i @totbcn, fer like a aquest post d'Instagram i mencionar almenys una persona amb la que brindaries.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉 UN BRINDIS MEMORABLE! Celebrem #2anysTOTBarcelona amb un triple sorteig que us canviarà el confinament! Regalem un pack del millor celler dels @premisvinari 2020! Es tracta de 3 ampolles del cava ecològic FEST de @vallformosa (Brut ECO, Brut Nature ECO i Rosé), pura efervescència i alegria. Amb més de 12 mesos de criança, les seves bombolles omplen de color qualsevol instant, per gaudir de la vida també en aquests dies complicats. . 👉 Instruccions per participar! 1) segueix els perfils @vallformosa i @totbcn 2) fes 'like' a aquest post 3) menciona almenys una persona amb qui brindaries! . 👉 Tens temps de participar-hi fins les 12h del migdia de diumenge 15 de novembre, el dia del nostre aniversari! . . . #totbcn #totbarcelona #sorteig #sorteo #sorteinstagram #sorteinsta #cava #brindis #chinchin #cavacatalà #cavaeco #vallformosa #premisvinari2020 #celler #vinscatalans #vinsicavescatalans

A post shared by TOT Barcelona (@totbcn) on

Hi ha temps de participar-hi fins les 12h del migdia de diumenge 15 de novembre, el dia de l'aniversari del Tot Barcelona.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari