Gràfiques Varias se suma als Premis Vinari dels Vermuts i lliurarà el premi a la millor etiqueta

L’empresa de Sant Sadurní d’Anoia dona suport al concurs que busca els millors vermuts de Catalunya i els premis del qual es lliuraran a Terrassa dia 9 de juliol
Tast dels Premis Vinari de Vermuts a Terrassa

Gràfiques Varias, l’empresa de disseny i impressió de Vilafranca del Penedès puja al carro dels Premis Vinari dels Vermuts per patrocinar el lliurament del premi a la Millor Etiqueta o Packaging. Varias és un col·laborador habitual dels Vinari tant de vermuts com de vins i és el responsable de les medalles adhesives que identifiquen les referències que han aconseguit un Or, una Plata o un Bronze d’aquest concurs.

Es tracta d’una empresa centenària que va iniciar la seva activitat l’any 1918 i que ha estat testimoni i acompanyament de la història del vi a Catalunya amb totes les seves variants vi tranquil, escumós, vermut, etc. és per això que es converteix en el partner perfecte en l’aventura dels Vinari.

Les instal·lacions de Gràfiques Varias

Aquest dilluns dia 29 es tastaran els vermuts que s’han presentat a concurs en una jornada atípica en la que un panell de tast reduït avaluarà completament a cegues i enmig d’unes estrictes normes de seguretat quins són els millors vermuts de Catalunya. Es farà a Terrassa, al restaurant La Brasa d’Ullastrell.