De Franco a Tabàrnia, gran oferta de vi ultra

Mentre prohibeixen una marca amb el llaç groc, proliferen tota mena de vins etiquetats amb motius falangistes, franquistes i espanyolistes
Vins de Franco

L'oferta de vins amb simbologia falangista i franquista és abundant i s'ha adaptat molt bé a la venda on-line. Hi ha ampolles per a tots els gustos, com aquest ull de llebre jove, amb origen a les vinyes de Conca que pot comprar-se, ara mateix, per 7,50 euros, amb la marca "Francisco Franco, caudillo de España". Per si es vol una gamma més completa, una botiga digital de Tomelloso, a Castella-la Manxa, ofereix una caixa de dotze ampolles amb etiquetes de Franco, José Antonio Primo de Rivera, la Legió, la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia i una al·lusió a la unitat d'Espanya. Tot plegat, per 45 euros.


 

Al restaurant Casa Pepe, a Venta de Cárdenas (Ciudad Real), són especialistes en alimentació ultra. Hi ha vins etiquetats amb tota mena de simbologia de la dictadura, que també abasta d'altres productes. Conserves, oli, embotits... Una botiga temàtica publicitada i perfectament legal.

 

També hi ha simbologia nova, més enllà dels clàssics. A Conca produeixen, des de fa uns mesos, un ull de llebre de marca Tabarnia, precisament el símbol que se sol confrontar al llaç groc que acaben de prohibir. En definitiva, de Falange a Tabàrnia, tot és legal.
Comentaris
J. M.
Vomitiu!
Mariano
Por eso están tan majaras. Seguramente no pasaron suficiente hambre !. Yo los autodeterminaba y les nombraba a un caudillo- Hostia un cargo que nunca existió. Bueno un monarca, vale ?
EDU
Compte amb la lletra petita., diu que pot provocar caguetes
qui begui això cagarrines de per vida
ho embotella en bonet de frexinet? encara mès dolent
EDU
Compte amb la lletra petita. Diu que es poden tenir caguetes
Joanb
Oferta de muerte.
Josep el rebel
Això és un dels resultat de la constitució neofranquista de1978.
Ja ho diu la frase feta:
"com mamen els castellans"
Continuem el procés cap a la independència de Catalunya.
Això no són vins. Són pixats de fatxes xenofobs. Que se'ls prenguin ells mateixos. O que els exportin a Europa, a veure si en venen un. Patètics els escanyols. Continuem el procés cap a la independència.
Manel
Voleu dir que no van plenes de cianur potàssic ?
quin mal de panxa deuen agafar els bevedors
On?
"Cultura" castellana: Mostrar despreci per la democràcia i amor al supremacisme. Patètic.

envia el comentari