Estrena d’un cicle de jazz, vi i gastronomia a La Vinoteca Torres

El restaurant que té el celler al Passeig de Gràcia de Barcelona comença el Nights of Wine and Roses, que s’allargarà fins dia 14 de febrer
La Vinoteca de Torres

 

La Vinoteca de Torres del Passeig de Gràcia de Barcelona, estrena aquest dimecres, 24 de gener, a les 19:30h, Nights of Wine and Roses, un cicle de jazz, vi i gastronomia per gaudir de les tardes d’hivern. Durant quatre dimecres, fins al 14 de febrer, la música en viu completarà el maridatge enogastronòmic basat en una selecció de vins i propostes culinàries pensades especialment per a l’ocasió.

 

Així, cada dimecres, durant una hora i mitja, diferents artistes seran els responsables de posar ritme al vi en un ambient agradable i distès. Els duets musicals estaran formats pel guitarrista Kike Angulo, que s’acompanyarà de Toni Ayala (saxo tenor), Ay Wallis (trompeta i veu), Pere Loewe (contrabaix) o Marián Barahona (veu). Angulo és un dels guitarristes amb un ampli repertori musical influenciat per grans noms del jazz com Charlie Parker, Duke Ellington, Wes Montgomery o Django Reinhardt. 


 

La Vinoteca Torres compta amb més de 100 referències de vins a copes que elabora la Família Torres a les zones vinícoles on està present, ja sigui a Catalunya, Espanya, Xile o Califòrnia, a més d'altres prestigiosos cellerers com els integrants de les Primum Familiae Vini.
Comentaris

envia el comentari