El escumosos de Llopart ara són també sòlids amb un sorbet fet per Marc Ribas

Gelats de Territori, una creació d’aquest xef, treu al mercat una gamma per Nadal

Un dels quatre Gelats de Nadal de Marc Ribas és un sorbet fet amb Llopart
Un dels quatre Gelats de Nadal de Marc Ribas és un sorbet fet amb Llopart

Un dels nous Gelats de Nadal de Marc Ribas serà un sorbet fet amb els escumosos de Llopart. Es diu Dotze Campanades i sorgeix de la “voluntat per mantenir un cop més les tradicions i la història de la nostra terra”. Es tracta d’una nova gamma de Gelats de Territori creats pel xef per contribuir al coneixement i al reconeixement de la Cuina Catalana arreu, per difondre el valor dels seus productes i productors locals a través de l'elaboració artesanal de gelats de qualitat. Integrant els ingredients que ofereix el territori, aprofitant les sinergies amb productors locals i reafirmant el compromís amb el medi ambient amb envasos 100% reciclables.

Tots els gelats s'elaboren amb producte local i de proximitat, amb petits productors catalans: ramaders, agricultors i artesans, En cada un d'ells es té en compte l'origen del producte i el valor de la proximitat. S'utilitzen productes frescos, de temporada i característics de cada regió.

Marc Ribas treu els Gelats de Nadal de Gelats de Territori
Marc Ribas treu els Gelats de Nadal de Gelats de Territori

Els quatre Gelats de Nadal són el Tronc de Nadal, el Torró de Sant Esteve, el Tortell de Reis, i el Dotze campanades, i a més de Llopart pel sorbet, s’han fet amb Torrons Vicenç i Xocolata Jolonch. A més a més són solidaris perquè un percentatge dels beneficis de la venda d’aquests productes, es destinarà a l’Hospital Clínic, per la recerca i investigació de la Covid 19.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari