El Celler Masroig celebra 100 anys de vida dedicada al vi

Coincidint amb l'aniversari, han elaborat un monovarietal 100% carinyena, d'edició limitada
El Celler Masroig treballa 2,5 milions de quilos de raïm cada any 

El Celler Masroigha donat el tret de sortida als actes de celebració del seu centenari (1917-2017) amb una festa dedicada als seus socis i treballadors. Una jornada que ha servit per a homenatjar a diverses persones que han format part de la història del celler durant aquests cent anys, i on no hi ha faltat activitats lúdiques i culturals, com per exemple, la representació de l'obra de teatre "El Sommelier", protagonitzada per Fermí Fernández i dirigida per Toni Albà. 

 

El gran protagonista d'aquest primer acte, però, ha estat el vi del centenari, elaborat exclusivament per a l'ocasió. Es tracta d'una edició limitada de 500 ampolles firmades pel Director Tècnic i enòleg del celler, Carles Escolar, que s'ha elaborat exclusivament a partir de carinyena, la varietat més preuada del Masroig. 

 

Coincidint amb l'efemèride també s'ha inaugurat un monument representatiu d’aquests 100 anys de vida, un símbol que quedarà de forma permanent al costat del celler i que farà recordar aquesta data històrica.  

 

Celler Masroig 1917-2017. 100 anys del nostre lloc en el món

 

Celler Masroig, fundat l’any 1917, forma part de la Denominació d’Origen Montsant. Amb una producció d'uns 2,5 milions de kg de verema a l’any, treballa majoritàriament les varietats autòctones de la zona com són la carinyena i garnatxa.

 

El celler té al darrera una història plena de matisos. Any rere any el món ha anat canviant i el celler també. Gustos, modes i tendències de la societat han estat un repte sostingut, i el Celler Masroig no ha estat aliè a aquests canvis. La visió, sempre humana dels seus socis i treballadors, s’ha adaptat a cada canvi del curs de la història, mantenint sempre però les seves arrels i tradicions. El celler del segle XXI treballa per afermar dia a dia la confiança dels seus clients i per continuar sent un dels cellers de referència de la DO Montsant.