La DO Costers del Segre es posa davant del mirall a Barcelona

Els vins de la DO Costers del Segre i l’alta gastronomia lleidatana protagonistes de la Gran Nit de Costers del Segre a Barcelona

Gran Nit Costers del Segre a Barcelona

La DO Costers del Segre ha presentat una nova aproximació del seu projecte i dels seus vins marcada per la transparència i per l’orgull pel territori.

Un tast de vins representatius de les set subzones que conformen la DO Costers del Segre dirigit per la sommelier Anna Casabona va ser el primer acte de la Gran Nit de Costers del Segre a Barcelona.

Posteriorment es va servir un sopar maridat que sota el títol d’Harmonies de Ponent, els xefs dels dos restaurants amb estrella Michelin de les terres de Ponent, Josep Maria Castaño del restaurant La Malena de Gimenells i Joel Castanyé del restaurant La Boscana de Bellvís, van elaborar tot un seguit de plats elaborats amb productes de la zona que es va maridar amb una acurada selecció de vins dels cellers de la DO Costers del Segre.

Grant Nit Costers del Segre a Barcelona

El periodista David Jobé d’Enoturista.cat va ser l’encarregat d’amenitzar el sopar a través d’un joc consistent en completar les definicions d’un diccionari de termes vinícoles que es va entregar a cadascun dels assistents i que ajudarà a la DO Costers del Segre a tenir la visió dels assistents de determinats atributs del caràcter de la denominació d’origen.

L’acte de format àgil i innovador, presidit els presidents de la Diputació de Lleida, Joan Talarn i de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, es va dur a terme en l’espai Factory 103 de l’eixample barceloní, amb l’assistència de la premsa especialitzada i destacats sumillers i prescriptors de la capital catalana.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari