Més de 10 cellers s'han interessat per Corpinnat

Segons ha pogut saber Vadevi, no tots ells han presentat sol·licitud formal encara, però els que sí ho han fet estan pendents de l'auditoria externa que els certificaria
Corpinnat

Corpinnat es va presentar el mes d'abril i des d'aleshores ja són 10 els cellers que s'han inteessat per formar part d'aquesta nova marca d'escumosos. Segons ha pogut saber Vadevi, aquesta aproximació a Corpinnat no sempre s'ha formalizat amb una sol·licitud. Cal comprovar que es compleixin tots els requisits abans de fer-la, però és que a més un cop acceptada la sol·licitud s'han de realitzar auditories per certificar que realment no hi ha cap tipus d'incompliment.

 

En aixo, els sis celelrs impulsors de Corpinnant, Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló , són molt estrictes i tot i que des del començament han assegurat que estan oberts a tothom, qui no compleixi tots els requeriments no en podrà formar part.


 

Entre d'altres recordem que per poder incloure aquesta marca en l'etiqueta hauran de ser escumosos fets amb collita manual, raïm ecològic certificat, de varietats històriques ­—posant un especial èmfasi en les autòctones—, amb vinificació íntegra a la propietat, criances superiors a 18 mesos, preu mínim garantit al viticultor amb un increment gradual i compromís amb el rigor i l’autoexigència.

 
Comentaris

envia el comentari