Codorniu espera que "la situació política no malmeti l'economia" i no preveu boicot aquest Nadal

Codorníu Raventós, ha presentat avui el seu nou cava Ars Collecta 457, seguint l'estela del 456, el cava més car del món
El director general de Codorniu, Javier Pagès
El director general de Codorniu, Javier Pagès | Margalida Ripoll

Codorniu no preveu boicot als seus productes aquest Nadal fruit de la situació política a Catalunya. Així ho ha vaticinat aquest migdia el director general de la companyia, Javier Pagès, en declaracions als mitjans abans de l'acte de presentació dels nous productes 'premium' de la firma, on ha argumentat que "els consumidors són fidels a la nostra marca". Pagès també ha aprofitat per demanar que "la situació política se solucioni i no malmeti l'economia", i per instar les administracions a garantir "seguretat i estabilitat". "Hem vist moments difícils i és evident que vivim un moment polític molt difícil", ha reconegut. 


 

Cordoníu Raventós ha presentat la nova anyada d'un dels seus caves Ars Collecta. Després de l'èxit del 456, nom que recorda les anyades de verema que ha fet l'empresa, que s'ha exhaurit, aquest dimecres s'ha presentat el 457. Una producció petita del cava més car del món que surt a la venda al públic per 157 euros.

 

A més l'empresa ha aprofitat per recordar que dels 15 Caves de Paratge Qualificat, la més alta distinció, ells en tenen 3, El Tros Nou, La Preta i La Fideuera. D'aquest últim només se'n van fer 300 ampolles. 

 

Javier Pagès, director general de la companyia ha assegurat que 10 anys enrera quan van començar no sabien molt bé el que volien, però buscaven un cava de qualitat, eminentment gastronòmic i que marquès un punt d'inflexió en la producció de l'empresa.


 

L'enòleg, Bruno Colomer, ha recordat que les gran empreses "moltes vegades estem estigmatitzades i no sempre s'espera de nosaltres que poguem fer productes d'alta qualitat, però som precisament nosaltres els que ho podem fer i aquesta n'ès una mostra". 

 

Codorniu, que fa poc anunciava el seu canvi de seu social a La Rioja, no ha volgut aprofundir més en la situació política que s'està vivint a Catalunya i la seva presidenta Mar Raventós, en un missatge més aviat ambigu, ha recordat que Codorniu, "és més que una empresa de cava. Fem el que fem perquè ens ho creiem. És una passió pel producte, per les nostres varietats i per la terra que ens sentim molt nostra".


 

 

 
Comentaris
JOAN
Ni un producte de Codorniu!! que els venguin a La Rioja, mai més!!
Jaume0044
Lo q podeu fer es comensar a vendre mas cap a latres paissos q no siguin espana arribara el dia q.els catalans tambe farem boicot al productes espanols
decebut de tot
Ja fa anys que no compro frejenedo, ara ja no compro codorniu (d'ara en endavant, canviarà de nom, perquè a les Espanyes amb aquests noms tan "polacos" no tenen res a fer.
Em sembla que t'equivoquesoques
al menys per part de la nostra família no entrara mes cava Codorniu a casa
Pere
AY pobret, penso que tindràs boicot al costat de teva casa.
PCB
La mitja dotzena d'ampolles que sempre comprava per Nadal, envia-les com obsequi al Rajoy La diferencia: Jo te les auria pagat, el no et donara ni les gracies
S'ha acabat
Fa anys que a casa ni en tota la família es consumeix Freixenet i aquest any hi sumarem el Codorniu tot fent-ho extensiu a als amics i coneguts. Senyor de Codorniu (senyors és un dir) ja us en podeu anar a fer punyetes, botiflers!
Arnau
Tinc la lleugera sospita de que el Sr. Pagès s'equivoca de mig a mig. A Catalunya els indepes els farem boicot. Els unionistes no en beuen gaire de cava i a les espanyes tampoc i, per postres, com que el nom de Codorniu sona a català i tampoc el compraran. Aconsello al Sr. Pagès que canvii les etiquetes de les ampolles i hi posi la foto d'en Franco o d'algun torero. Així encara potser farà alguna cosa a les espanyes
Joana
Boicot des de on senyor Codorniu? Jo no penso comprar mes els seus cavas.
pitu
M'agrada el cava pro no comprare ni Codorniu ni les sebes segones marcas ni Freixenet,
M. D. de la Bonanova
"... que no malmeti l'economia ...." suposo que està parlant de la seva. Qualsevol economia depèn de com es gestioni. Si la gestiones escopint als teus veïns o possibles consumidors, o et rebentes la teva pròpia tradició, és possible que vagis de cap per avall.
Ramonet
el que és per mi,el Bruno i el Javier ja s'hi poden ben quedar s la Rioja.He abuidat un Benjamin al wàter , ho he filmat i enviat les imatges a yot quisqui...
Paco
No sé vosaltres, però, un servidor, ni Codorniu, ni Freixenet. N'hi ha molts més, de caves!
SR. MEU
Ara això sona a frivolitat.
Peret
Jo no compro caves espanyols. Hi han caves catalans infinitament millors que el Codorniu de la Rioja.
tangen67
Tindreu un consumidor de menys butiflerets.
miquel
Jo mai més compraré Codorniu. i ha altres marques de caves petites que són més bons i més econòmics. Que venguin a Espanya, ja que diuen és el seu mercat.
Aurembiaix d'Urgell
El cava Codorniz de La Rioja us el preneu vosaltres aquest any . Jo no, gràcies.
Carles La-Rosa
Que et compri el teu cava la gent de la teva terra...castellana. Jo, mai més!
Carrasclet
Fa molts anys que no compra cava Freixenet per dolent i per espanyolista. El cava Codorniu és prou bo i acostumo a comprar-ne, però com que des de fa uns dies ha esdevingut un cava estranger, renuncio a comprar-ne més. I a molts altres caves bon que continuen essent catalans. Visca la terra!.
Retis
Dons jo que sempre comprava Codorniu, no en comprare mes, no patiu, ja us el compraran els espanyol, ara be, ja podeu vinyes a sevilla.
A veure, han fugit a La Rioja o no?
Doncs ja està, toca tirar de caves petites i menys industrials
Goog
Doncs el beuren ells per no llençar-lo Visca. Catalunya
JOSEP MAARIA
Les petites Caves faran l'agost em ple mes de Desembre, Codorniu NUNCA MAIS
Espumosa riojano
Volem vins i caves catalans, quan vagi a la Rioja ja els pendre..
Empresari
Fer boicots a productes és una actitud infantil i molt poc intel.ligent.
Núria
..."per la terra que ens sentim molt nostra..." hipòcrites. A casa ja fa temps que comprem clàssic Penedès. Hi ha molt bons cavistes, que treballen per la terra i per la seva gent. Aquests marxen? doncs bueno molt be pues adiós.
Xiulet
A Catalunya no hi haura boicot ja que per norma no el comprem Es tant i tant dolent que vosaltres mateixos os fue el boicot Al resto,vendreu perque com no son consumidos aquest producto,compren NOMES PER NADAL .
alerta
Aquest Nadal ja es poden fer la idea que pot fer un poble unit: baixada venda lotería, caves traidors acollonits venda a grands superficies extractives baixan, pero la Grossa de Cap de Any pujant com mai, caves tradicionals aprofitan´t la fugida de les unionistes petit comerç proxim a tope i el que calgui per enfonsar esspañññña
Edgar D.
Em sembla que Codorniú tindrà excés d'ampolles sense vendre aquest Nadal. Tenim caves petites molt millors i, a més,menys traïdores amb Catalunya.
Elisa
Ja fa anys que no comprem Freixenet, i ara no comprarem Codorniu, dels caves d'aquests botiflers que se'ls posin a on els hi càpigue, hi han petites caves que tenen uns productes molt millors, el nostre paladar i sortirà guanyant

envia el comentari