Carol Vallès proposa de nou que una foto es converteixi en una placa de cava

Les imatges han d’estar relacionades amb el Penedès, el cava i les vinyes i es poden fer arribar a través de les xarxes fins el dia 1 d'abril
Carol Vallès

 

Cellers Carol Vallès organitza, un any més, el concurs fotogràfic per escollir les dues plaques per a l’edició limitada de dos caves. Les imatges han d’estar relacionades amb el Penedès, el cava i les vinyes.

 

Per participar al V Concurs fotogràfic de plaques de cava i que aquesta passi a ser una placa de cava s'han d'enviar les fotografies a través de Facebook, Twitter o Instagram utilitzant l’etiqueta #ConcursCellers i etiquetant Cellers Carol Vallès o bé per correu electrònic a [email protected]. El termini acaba diumenge 1 d’abril a les 23:59h.


 

Un cop rebudes totes les fotografies, l’equip de comunicació de Carol Vallès les valorarà, escollirà les dues guanyadores i les embotellaran en dos dels seus caves. Les persones guanyadores s’emportaran una caixa del cava amb la seva placa.

 

Els dos caves es podran adquirir en edició limitada el dia de la trobada d’intercanvi de plaques de cava, que serà el diumenge 6 de maig i enguany serà ja la 17a edició que es celebra.

 

Les bases legals del concurs es poden consultar aquí.
Comentaris

envia el comentari