El Celleret, el restaurant de Torres a peu de vinya, torna estar obert

El celler de Pacs del Penedès ha tornar a reactivar les seves activitats enoturístiques
El Celleret de Torres torna a obrir les portes

A partir d’aquest dijous, 28 de maig, el Jardí Restaurant El Celleret de la Família Torres, a Pacs del Penedès, torna a obrir les portes amb una proposta adaptada als nous temps. Així, el nou espai enogastronòmic, situat a la finca Mas La Plana i inaugurat l’estiu passat, fa ús del seu entorn idíl·lic enmig de la vinya i amb vistes a la muntanya de Montserrat, disposant taules i zones chill out a la terrassa, al jardí i a la vinya, per poder gaudir del vi i de les noves propostes culinàries amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

 

El Celleret obrirà de dijous a diumenge, de les 12 del migdia a les 11 de la nit els divendres i dissabtes, i fins a les 7 del vespre els dijous, diumenges i festius, i caldrà reserva amb antelació. Els productes frescos de temporada i de productors locals en format de platets i la brasa feta amb un forn de carbó vegetal Josper (un híbrid entre un forn i una barbacoa, habitual en l’alta restauració), seran els protagonistes, sempre buscant les millors harmonies amb els vins que la Família Torres elabora a les principals denominacions d’origen de l’Estat, així com a Xile i Califòrnia. 

 

A banda de dinars i sopars a la fresca, El Celleret proposa una experiència per connectar plenament amb la natura, ara que els ceps es troben en plena efervescència: pícnics a la vinya de Mas La Plana. Per gaudir d’aquesta experiència, que també caldrà reservar prèviament, el restaurant prepararà una cistella amb una selecció d’embotits, olives, croquetes i pa amb tomàquet, acompanyat de vins del Penedès.  També hi haurà música en directe els dissabtes als vespres per amenitzar les nits d’aquest final de primavera i l’estiu. Encetarà el cicle de concerts aquest dissabte, 30 de maig, a les 8 del vespre, el cantant vilafranquí Lucas Dalman, que s’ha fet popular durant el confinament.

 

Pícnic a la vinya és una de les noves propostes enoturístiques de Torres
Pícnic a la vinya és una de les noves propostes enoturístiques de Torres

 

A més a més, Família Torres reprèn les visites enoturístiques i posa en marxa una nova experiència focalitzada en la terra i la vinya que ha batejat amb el nom d’Origen, i amb la qual els visitants podran conèixer la història d’aquesta família de cellerers, que aquesta any compleix 150 anys, i la importància de la biodiversitat i sostenibilitat per elaborar vins de prestigi, mentre passegen per la vinya. La visita finalitzarà amb un tast de dos vins al jardí d’El Celleret. Aquesta experiència d’una hora s’oferirà només al matí, en horaris fixes, per a un màxim de 9 persones i sota reserva prèvia.