CaixaBank i la FEV renoven la seva col·laboració per donar suport al sector del vi

A més d'un pla específic pel sector vitinícola s'organitzaran jornades per analitzar el seu futur

Juan Alcaraz i Miquel A. Torres
Juan Alcaraz i Miquel A. Torres | CaixaBank

CaixaBank i la Federació Espanyola del vi han renovat la seva col·laboració per donar suport a la recuperació del sector vitivinícola que s’ha vist greument afectat per la crisi del coronavirus. En virtut d’aquest acord, l’entitat financera ajudarà a reimpulsar i diversificar la internacionalització dels vins del l’estat per intentar pal·liar els efectes negatius que la crisi actual està provocant en el mercat espanyol pel tancament i limitacions de l’hosteleria.

A més a més posa a disposició dels membres de la FEV una cartera exclusiva de productes i serveix dissenyats específicament per les necessitats del sector. També està prevista l’organització de jornades conjuntes d’interès pels socis de la FEV en les que s’analitzarà i es debatrà el futur del sector. L’acord signat entre el director general de CaixaBank, Juan Alcaraz, i el president de la FEV Miquel A. Torres, profunditza a més en l’objectiu compartit de contribuir a crear i generar noves oportunitats pel conjunt del sector vitivinícola. Per debatre sobre tot plegat s’ha organitzat la primera jornada Agrobank Online que es farà dia 25 de juny.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre els vins catalans? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari