Bonet: "Preveiem una bona campanya de Nadal malgrat la inestabilitat política"

El president del Grup Freixenet ha participat aquest divendres a la presentació d’Alimentària 2018, fira que també dirigeix, al Palau de Pedralbes
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet | E.V.

La campanya de Nadal es preveu normal, bona”, deia un optimista president del Grup Freixenet Josep Lluís Bonet. Ho feia just després de presentar Alimentària 2018 al Palau de Pedralbes, on s’ha donat a conèixer les novetats de la propera edició d’aquesta fira d’àmbit internacional.

 

“És cert que venim d’un mes d’octubre dolent; però ha estat així per a tothom perquè la inestabilitat política té aquestes conseqüències i l’economia s'ha vist afectada". I continuava: "Malgrat tot, ara que la gent ja veu que el 155 ha posat ordre, tot s’anirà tranquil·litzant”, afegia. I, en aquest sentit, ha conclòs: "És evident que hem d'esperar a veure què passa el dia 21 de desembre amb les eleccions, aquestes sí democràtiques”.


 

Pel que fa a les notícies de venda d’una part de l’accionariat de Freixenet, Bonet confirma que no hi ha cap novetat. Si bé és cert que fa uns dies es feia públic que la majoria d'accionistes haurien acceptat l'oferta de venda de la companyia a Henkell -no entre ells el propi Bonet-, el president del Grup no concreta res. 

 

En declaracions a Vadevi.cat ha dit que “l’oferta continua vigent i sabem que en qualsevol moment poden passar coses; ara per ara, però, l’empresa segueix estant a les nostres mans”. Afirma que continuen celebrant els consells d’administració i trobades de la junta amb normalitat, i que si en algun moment es formalitza l’oferta, “ja veurem què fem", ha conclòs.


 
Comentaris
Oh!
Vaja, ho sento!
tenin en comte la merda de beguda que fan
es tot un miracle que en venguin...
AT
t´asseguro q no serà per mi. Fa anys que no compro cap brevatge repugnant de la marca aquesta
ana
No serà amb els meus cales, ni freixenet ni codorniu li ben aseguro.
marti cp
ni els meus!
Anna
Deu ser el seu desitg per tal de poder presentar uns bons resultats al grup que els ha de comprar. Un cop s'hagi venut les accions, que deixi d'emprenyar amb la canterella que trasllada la seu a Madrid, Ja no pintarà res. Ha fet exactament el mateix que el tio del Pronovias després d'amenaçar els seus treballadors. Quina trepa! Caragirats.
miquel
Espero que sigui la pìtjor campanya de la teva vida.
Josep
Amb mi no hi comptis, ni ara ni mai !! M’agrada el cava, el de veritat
Cartanya
Aquet espanyolista (i te tot el dret) ahir deia que la marca Barcelona estava morta. HAHAHAHAHAHA, avia'm si la que esta morta es la marca Freixenet i per això te la venç!!!.
73 anys
Qu el Sr. Bnet obri la boca per dir anumaldes unionistes, crec que seria bó que millorés el CAVA Freixenet., perque es molt dolent i fa mal al cap a la segona copa.
Jordi
Inestabilitat? Si ja han marxat 7.000 samurais de negre! Només queden 3.000 i no en tenen prou si ens dona per sortir al carrer tots a la vegada. Se fueron ... y la paz llegó. Saca l'ampolla Maria, que me voy a emborratxar.
Elisa
A casa fa temps que no hi entra, i codorniu tampoc , ni tornaran a entrar mai mes!
CHICOT
Val me que paguis tot el que deus, i que pleguis, perque estas arruinat
Aurembiaix d'Urgell
Mai, mai Freixenet. Mai mes. No soporto donar ni un euro a la causa unionista del Bonet i el seu repugnant PP.
pius
Vagi vostè a fer punyetes per no dir a la merda
Catala progresista
Els feixistas indepres bramen,clar son com animales,sense cervell adoctrinats, i sense cultura,en fi merda humana i perdo per la merda, que no ha fet res,i que es compare la merda amb alguna indepres dels que escriuen aci no n ha dret la merda es molt millor.
Dionís
Comença a ser molest que doneu tanta publicitat a qui menys se la mereix, a Catalunya ja tenim eixelebrats de tota mena perquè doneu altaveu a aquest fabricant de vinagre arruïnat que busca desesperadament la protecció d'Espanya a veure si pot enredar als alemanys i els ven les seves accions per fugir amb la secretaria com ha fet en Palatchi de pronovias, aquest impresentable és mereix acabar com en Francesc Cambó.
Observer
Si haces un cava de mala calidad, y te lo compran los españoles que, con tristeza debe reconocerse, no entienden de cava, tu para sacar tajada te transformas en el españolisa del año. Esto es Bonet, o mejor seria decir Malet.
Ramon
Ho portes clar, Bonet. Ni una ampolla d'aquesta sopa que vens entrarà a casa. Ni Una!
Edgar D.
Per a mi, beure Freixenet seria com beure un verí. Mai de la vida, cap producte del "Bonete". No és cap boicot, és simplement fàstic.
Lleidatà
No serà pas per mi.
A l'aguait
Mireu el model de botifler-màxim com va fent esses esperant el 21-D !
Ufffffff!!!!!!!!
Aquet senyor es molt pesadet. No soporto ni la seva ética ni la seva estética !!!!
alerta
Va ser el que va animar als altres empresaris a que marxesin, pero ell molt llest es va quedar, clar com que te la seva empresa en liquidacio va preferir tindre les converses a Catalunya que no pas a qualsevol lloc de la esssspaññña unionista, i ara vol fer veure que es el empresari mes a favor del País, se li ha vist el llauto botifler

envia el comentari