Bonet diu que cal respectar els resultats de les eleccions "siguin quins siguin"

El president de Freixenet, en unes noves declaracions de caire polític, demana als electors que pensin en el futur dels seus fills
Josep Lluís Bonet, president de Freixenet

El president de la Cambra de Comerç d'Espanya i del Grup Freixenet, José Luis Bonet, de nou torna a aixecar polseguera en unes declaracions.

 

En aquesta ocasió, ha afirmat que s'haurien de respectar els resultats de les eleccions del 21-D "sigui quin sigui" el resultat.

 

Ho ha dit aquest dijous en la jornada 'Millorar la formació dels joves, una prioritat del país', organitzat pel diari 'La Vanguardia'.

 

El president de Freixenet ha demanat als electors catalans que "cal fer una reflexió personal més enllà dels partits i dels mitjans de comunicació" i que "pensin en el futur dels seus fills i dels seus nets".


 

Bonet ha afirmat que "no anem bé" després que una enquesta mostri que els empresaris catalans són menys optimistes que els europeus de cara al 2018 i n'ha culpat "al que ha passat a Catalunya" en referència al conflicte polític al voltant de l'1-O.
Comentaris
Josep
Segur.....
Eduard
Jo no se perquè us feu ressò de les estupideses que pugui dir aquest home ses
Torba't
Vaja, que ho tenen tot preparat perquè surti el que ha de sortir. Tupinada total!
Pues
aplicate el cuento....
Ramon
Això és que Rajoy li va garantir que amb totes les marranades fetes i previstes de fer ja tenien lligats els resultats.
josep
en rajoi t'ha venut la seva victoria? porket frexenet
pac
Si aquest individuo diu això, per a mi es la confirmació que hi faran una tupinada.
LUIS
Ahora resulta que la sede del movimiento nacional, el de Suarez, en Catalunya, estuvo y sigue estando en Sant Sadurní . ¿ Que tiene que ver el tipo este con el vino y el cava?
Edgar D.
Hauries d'haver respectat també les del 27S. Freixenet res de net.
LA VEU DEL POBLE
Vinguen de qui ve impossible que siguin netas las votacions i a més tinguen com a soci la empresa INDRA que será qui fará el recompte, dells ens u poden esperar tot, pero no els hi deixarem pasar. VISCA CATALUNYA REPUBLICANA.
Tupinada
Rajos ja t'ha dit qui i com? Ah, i quin interès tens en enfonsar Freixenet més del que està? Que brut tot plegat.
Piferrer
En comptes de dir als altres el que han de fer, dedicat a intentar fer cava, en comptes del producte infecte que fabriques.
Sisco
Només respecteu el que us interessa, perquè no heu respectat els resultats del 27 S i els de 1O, sou una colla de faxistes.
Si segons tu: Catalunya està dividida
Ficar-se a favor del blog de 155, és perdre com a mínim la meitat del mercat potencial de Catalunya. Com a empresari ets una desgràcia de paio.
Baldric
Encara no ha marxat?
Penedès
Aquests la van foten ,so vendrant tot i foteran el camp

envia el comentari