Lleida lidera la despesa de vi a Catalunya durant el 2016

A tot l'Estat, les famílies de les Illes Balears són les que més van gastar en vi a botigues i supermercats i Catalunya es troba en tercera posició
Ampolles de vi

Les famílies lleidatanes són les que més vi van comprar el 2016 a botigues i supermercats de Catalunya, seguides per les de Barcelona, Tarragona i en última posició Girona. 

 

Segons un estudi realitzat per la consultora AIS Group, la mitjana de despesa en vi per família a tot Catalunya va ser de 107'86€.

 

A Lleida es van arribar als 112'18€ per família, a Barcelona, 109'20€, a Tarragona 108'07€ i a Girona, cada família va gastar durant el 2016, 100'97€ en vi. 

 

Aquestes xifres s'extreuen de la mitjana sobre la despesa en begudes alcohòliques de les famílies de tot l'Estat que va ser de 189'26€, la majoria dels qual es van gastar en vi. 


 

Les famílies de les Illes Balears són les que més van gastar en vi a tot l'Estat, 137'81€ i les que menys, les extremenyes amb 38'87€.

 

Catalunya es troba en la tercera posició d'aquest rànking. 

 

La despesa de vi per família a botigues i supermercats durant el 2016

 

Agustí Amorós, director de desenvolupament de negoci d'AIS Group explica que "un copposades les xifres sobre el mapa s'observa que pel que fa al vi, la despesa es concentra a les províncies del nord peninsular, mentre que al sud aposten més per la cervesa". 

 
Comentaris

envia el comentari